A FELKÉSZÍTÉSRŐL DIÓHÉJBAN:

Ez egy rövid, célirányos és teljesen személyre szabott egyéni (one-to-one) felkészítés. A felkészítés végére Ön:

 • Magabiztosabban fog részt venni az interjún
 • Folyékonyabban, és határozottabban fog tudni angolul válaszolni a kérdésekre.
 • Nagyobb eséllyel fogja megkapni a megpályázott állást.

A felkészítés hossza3 x 90 perc vagy 5 x 90 perc
Időpontok: előzetes egyeztetés szerint
Létszám: egyéni tanfolyam
Helyszín: A felkészítés videó híváson keresztül zajlik (pl. Skype)
Ár: 3 alkalmas: 29 900 Ft; 5 alkalmas: 44 900 Ft   

KINEK AJÁNLOTT?

Bárkinek ajánlott részt vennie ezen a felkészítésen, aki úgy érzi, hogy nem elég magabiztosan fejezné ki magát angolul egy állásinterjún, és szeretne célirányosan és gyorsan rákészülni az interjúra.

HOGYAN ÉPÜL FEL EZ A FELKÉSZÍTÉS?

A felkészítés a pályázó önéletrajza és a megpályázott pozíció(k) alapján történik. A felkészítés során lehetősége lesz az összes fontos állásinterjú kérdést végigbeszélni és gyakorolni angolul. A felkészítés során átbeszélt kérdések két csoportra oszthatóak:

 • ÁLTALÁNOS JELLEGŰ INTERJÚ KÉRDÉSEK: Ezek olyan kérdések, amely szinte minden interjún előfordulhatnak, és nem kapcsolódnak a megpályázott pozíciókhoz. Például idetartoznak az álláskereső szakmai hátterével, munkatapasztalatával és személyiségével kapcsolatos kérdések.
 • POZÍCIÓ SPECIFIKUS KÉRDÉSEK: Ezek olyan kérdések, amelyek az álláskereső által megpályázott pozíciókkal és cégekkel kapcsolatosak. Idetartoznak pl. kérdések a pályázó képességeiről és tudásáról, amik a megpályázott pozícióhoz szükségesek.

A felkészítés részeként a következő szolgáltatásokat nyújtjuk a pályázónak:

 • Időkerettől függő mennyiségű általános, pályázó és állás specifikus interjú kérdés közös átbeszélése angolul.
 • 'Mock interview', azaz egy valódi angol állásinterjú szimulálása, mely során a pályázó úgy gyakorolhat, mintha már egy állásinterjún venne részt a megpályázott cégnél.
 • A felkészítés alatt megbeszélt összes interjú kérdés összeállítása új kifejezésekkel és válaszmintákkal angolul és magyarul.
 • E-learning tananyag a felkészülés során a pályázó számára ismeretlen vagy nehézséget okozó összes kifejezéssel interaktív gyakorlófeladatokkal.
 • Állásinterjúkon használható angol hasznos kifejezések részletes összeállítása.
 • Tippek az kérdések megválaszolásához

HOGYAN ÉS HOL TÖRTÉNIK A FELKÉSZÍTÉS?

Az egyéni állásinterjú felkészítés videó híváson keresztül történik (pl. Skype), így bárhonnan igénybe vehető kényelmesen és rugalmasan. Az összes felkészítéshez szükséges segédanyagot elektronikus formában küldjük el a résztvevőnek. A felkészítés díját banki átutalással lehet kifizetni.

KI TARTJA A FELKÉSZÍTÉST?

Az angol nyelvű állásinterjú felkészítéseket Giber Mátyás a Business Talk Oktatási Központ alapítója és szakmai vezetője tartja, akinek sok éves tapasztalata van a nemzetközi üzleti szférában, a nyelvoktatásban és az angol nyelvű interjúzásban is. Olvassa el a bemutatkozását, amiben szakmai hátterét is megismerheti.

HOGYAN TUDOK JELENTKEZNI?

Jelentkezéshez lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségek egyikén:

Email: info@businesstalk.hu

Telefon: 0630 236 2308

Vagy küldjön nekünk üzenetet a Kapcsolat oldalon keresztül.