Köszöntő

Üdvözlöm weboldalunkon. Engedje meg, hogy röviden bemutatkozzam, mint a Business Talk Oktatási Központ alapítója és szakmai vezetője.

Az oktatás világába nem a hagyományos úton csöppentem bele. Gazdasági diplomát szereztem Angliában a Bradford University School of Management nemzetközi üzlet és menedzsment szakirányán. Ezt követően multinacionális cégeknél dolgoztam Angliában, Hollandiában és Magyarországon export-import, értékesítés és projektmenedzsment pozíciókban. Többek között a Booking.com szállásfoglaló website amszterdami irodájában dolgoztam, ahol tréningeket is tartottam angolul.

Megszereztem az University of Cambridge nemzetközi angol oktatói diplomájat (CELTA), melynek keretében elsajátítottam a legkorszerűbb oktatási módszereket és gyakorlatokat. A Business Talk megalapításával az volt a célom, hogy mindazt az üzleti angol tudást, amit az elmúlt években felhalmoztam, minél több embernek átadhassuk hatékony oktatási módszerekkel, és a korszerű technológia segítségével.

Nagyjából 10 éve, még a külföldi tapasztalataim előtt, egy multinacionális cég projektmenedzsment irodájában dolgoztam, ahol angolul kellett telefonokat lebonyolítanom, és megbeszéléseken részt vennem. Bár akkor már jól beszéltem angolul, mégis tisztán emlékszem, hogy mennyi feszültséget, és szorongást okozott akár egy rövid angol nyelvű telefonhívás is. Akkor nagyon sokat segített volna nekem egy célirányos, gyakorlatias, beszédközpontú, kifejezetten üzleti angollal foglalkozó tanfolyam, és pontosan ez az, amire nyelviskolánk specializálódott. Tanfolyamaink fő célja, hogy a tanulóink képesek legyenek magabiztosan és hatékonyan kifejezni magukat a munkájukban előforduló üzleti szituációkban. Remélem Önnek is hamarosan a segítségére lehetünk!

GIBER MÁTYÁS
Alapító és szakmai vezető

“Believe you can and you're half way there.”

Theodore Roosevelt

Küldetésünk

A Business Talk Oktatási Központnak fő célja, hogy Magyarországon minél többen legyenek képesek magabiztosan és hatékonyan angolul kommunikálni munkájuk során minden üzleti területen. Küldetésünknek érezzük, hogy azoknak is segítséget nyújtsunk üzleti angol tudásuk fejlesztésében, akiknek munkahelyükön nem érhető el hatékony üzleti angol oktatás. Mi csak erre a célra fókuszálunk, csak üzleti angol oktatással foglalkozunk, és folyamatosan azon dolgozunk, hogy a terület legjobb szakértőjévé váljunk, illetve hogy a leghatékonyabb módszereket alkalmazzuk.

Módszereink

Coaching szemlélet

Beletesszük a plusz energiát. Fontosnak tartjuk, hogy a tanulók az órákon kívül, önállóan legalább annyit tudjanak tanulni, mint magán tanórán, sőt. Ehhez pedig minden segítséget megadunk. Fáradhatatlanul keressük a legújabb, legmodernebb, leghatékonyabb tanulási eszközöket és technikákat, és ezeket megosztjuk tanulóinkkal.

Imádjuk a technológiát

A legújabb tanulást segítő technológiák, applikációk és multimédiás eszközök felkutatása és alkalmazása a tanfolyamainkon a szenvedélyünkké vált. Minden tanfolyamunk mellé teljes körű e-learning támogatást nyújtunk, mely elérhető PC-n, okos telefonon és táblagépen is. Emellett rendszeresen ajánlunk applikációkat, weboldalakat és programokat tanulóinknak, és segítünk nekik használni is őket. A gondosan kiválogatott, aktuális üzleti témákról szóló videók, pedig szinte minden tanóránknak részesei.

Testreszabjuk

Nálunk a csoportos tanfolyamok is a tanulók egyedi igényei szerint vannak kialakítva. Minden tanfolyam részletes igényfelméréssel kezdődik, mely alapján egyedi tanfolyamot tervezünk a csoportnak. Garantáljuk, hogy minden tanuló egyedi elvárásaiból legalább egy témát beillesztünk a tanfolyamba, így mindenki számára lesz olyan téma, ami közvetlenül a munkájában alkalmazható.

Hiszünk a vizualitás erejében

Az emberek többsége vizuális típus. Tapasztalataink szerint a vizuális eszközök hatékonyabbá és egyúttal élvezetsebbé is teszik a tanulási folyamatot a legtöbb tanuló számára. Így nálunk szinte minden tanórának részei a legaktuálisabb üzleti témákhoz kapcsolódó videók és egyéb vizuális eszközök, melyeket gondosan válogatunk össze minden egyes tanfolyamhoz.

Mérhető eredmények

Fontosnak tartjuk, hogy tanulóink pontosan lássák, hogy mennyit fejlődtek egy-egy tanfolyam során. Ennek érdekében rendszeresen teszteljük tudásukat. A teszt eredmények mellett, minden tanuló személyes és részletes visszajelzést is kap erősségeiről és a fejlesztendő területekről szóban és írásban is. Emellett a tanulók az e-learning felületen is folyamatosan követhetik haladásukat.

Fun faktor

Hatékonyság, hatékonyság, hatékonyság. Tudjuk és értjük mi ezt. Ugyanakkor egy kis szórakozás, játék, vidámság a tanulást is megkönnyíti. Miért ne lehetne élmény egy üzleti angol tanfolyam is? Emiatt hangsúlyt fektetünk arra, a komoly és ambíciózus célokat, időnként játékosan érjük el.

Vélemények

thumb_web-76_1024

“Egyedi és hatékony oktatási stílust képvisel az oktató, aminek köszönhetően az órák érdekfeszítőek, változatosak a legújabb technológiával kiegészítve. Személyes tapasztalatainak köszönhetően az üzleti életben, hasznos tanácsokat kaptam a tárgyalások lebonyolításához, prezentációkhoz és sokkal magabiztosabb vagyok a megbeszéléseken. Okostelefonon keresztül is bármikor fejleszthettem a szókincsem az általa ajánlott applikáción keresztül, Örömmel ajánlom mindenkinek.”

Gazdik Csilla
Sales Manager
Hilton Budapest

danis-adam

“Kiváló tematikát és igényre szabott tanulási módszertant kaptam az intenzív, beszéd centrikus órák tekintetében, valamint hatékony megoldást az órán kívüli tanuláshoz, amely könnyen beilleszthető egy zsúfolt időbeosztásba is. A mai kornak megfelelő, nemzetközi üzleti életeben használható tudásra tettem szert, amely szinten tartható, fejleszthető a rendszeresen órák között megkapott, színes feladatok elvégzésével.“

Danis Ádám
Kereskedelmi igazgató
Bellis Egészségtár

andrea-cv_photo

„Nagyon tetszett, hogy az oktató a személyes tapasztalatai alapján tanít, mert dolgozott multinacionális cégnél, így pontosan tudja, hogyan zajlik egy meeting, milyen kifejezéseket használnak a résztvevők, hogyan működik a riportálás, mik a folyamatok egy nagy cégen belül stb. Ezek nélkül, csak üres, „könyvszagú” lenne az oktatás, ami nem segít a mindennapi munkában.”

Gégény Andrea
Ingatlangazdálkodási Igazgató
Erste Bank Magyarország

tunde-foto

“Állásinterjún nagyon fontos, hogy a leghatásosabb szavakat használjuk, a legmeggyőzőbb mondatokkal tudjuk a tudásunkat, korábban megszerzett tapasztalatainkat képviselni magabiztosan! – nekem ebben az angol állásinterjú felkészítés nagyon sokat segített. Az oktatási metodikát három szóval tudom jellemezni: hatékonyság, szakértelem és tapasztalat. Szívesen ajánlom másoknak is.“

Soponyai Tünde
Sales & Marketing Vezető

peter-szudy-self-portrait-2015-10-15-cut

“ A tanár modern eszközökkel, odafigyeléssel és személyre szabottan tanított és sokat beszéltetett az órákon. Az új kifejezéseket az órák után mindig megkaptuk, ami hasznos és hatékony módszer volt számomra. Mindenkinek ajánlom a tanfolyamot, aki gyakorlati tudását szeretné csiszolni, vagy akár csak interjúra felkészülni.”

Szúdy Péter
Project Manager
Meló-Diák

csaba

“Csak egy angol nyelvű tárgyalásra való rövid felkészítés miatt jelentkeztem először, de annyira hatékony és célirányos módszereket 
használnak a tanfolyamokon, hogy már több mint egy éve veszek órákat rendszeresen. Az oktató mindig felkészül az órára, folyamatosan ajánl új és új tanulási metódust, amivel észrevétlenül és kevés ráfordítással is el lehet érni eredményt. A tanfolyamoknak köszönhetem, hogy nem okoz frusztrációt, ha meg kell szólalnom angolul.“

Prónafalvy-Farkas Csaba
System Integration Test Manager
Hewlett Packard Enterprise

moni

“Magabiztos tudásra tettem szert, már nem okoz gondot 30 ember előtt prezentálni vagy meetinget tartani angolul. A tanfolyamokon a tanár mindig nagy hangsúlyt fektet az egyéni igények és nehézségek felmérésére, még csoportos foglalkozás esetén is. A kötelező ütemterven túl mindig érdekes videókkal, cikkekkel, új applikációkkal készül az órákra, amelyek kivétel nélkül jó hangulatban telnek. Még két tanfolyam közötti szünetben is heti rendszerességgel kapjuk emailben az érdekes angol nyelvű cikkeket és videókat.”

Vincze Mónika
R2R team leader
GE Global Operations