csoportos

Csoportos Üzleti Angol Tanfolyam + Coaching

Úgy érzi, hogy egy megbeszélésen, telefonban, vagy egy prezentációja során nem elég magabiztosan fejezi ki magát angolul? Munkahely váltásra készül, és úgy gondolja, hogy angol tudása nem elég magabiztos a kiszemelt új álláshoz? Szeretne fejlődni, de munkahelyén nincs hatékony üzleti angol oktatás? Akkor Önnek ajánljuk a testreszabott csoportos üzleti angol tanfolyamunkat amely egyedülálló Coaching szolgáltatást is tartalmaz!
e-learning

Üzleti Angol E-learning Tanfolyam

Szeretné hatékonyan fejleszteni üzleti és munkahelyi angol tudását, de nincs ideje vagy lehetősége egy személyes tanfolyamon részt venni? Akkor Önnek ajánljuk új e-learning üzleti angol tanfolyamunkat amit teljesen online el lehet végezni kötetlen időbeosztásban és bárhonnan. A tanfolyam ötvözi az e-learning adta technikai lehetőségeket a személyes órák előnyeivel. A legfontosabb üzleti angol témákat interaktív módon multimédia tanagyagok segítségével sajátíthatja el!
allas_vadasz_thumbnail

Álláskeresési Felkészítő Program

Magyarországon egyedülálló teljes körű álláskeresési tanácsadás és felkészítés magyar és angol nyelven egy HR specialista és egy üzleti angol tréner együttműködésével. A mesterkurzus alatt Ön az álláskeresés összes lépéséhez szakértői segítséget kap magyarul és angolul is, hogy könnyebben és nagyobb eséllyel szerezze meg a kiszemelt állást! A kurzus témái tartalmazzák a CV és motivációs levél készítést, az állásinterjú felkészülést, és a LinkedIn fiók ideális beállítását is!
allasinterju

Angol állásinterjú felkészítés

Az állásinterjúk önmagukban is komoly kihívást jelentenek. Nem beszélve arról, ha anglolul is meg kell szólalni.. Mi tudjuk milyen kérdések lehetnek az interjún, és azt is tudjuk, hogy milyen angol kifejezések kerülhetnek elő. Segítünk felkészülni a nagy megmérettetésre! Ennek a rövid és célirányos felkészítésnek a végére Ön magabiztosabban fog résztvenni az interjún, és folyékonyabban illetve határozottabban fog tudni angolul válaszolni a kérdésekre.
one-to-one

Egyéni üzleti angol oktatás + Coaching

Osztatlan figyelmet szeretne? Teljesen személyre szabott oktatási programra vágyik? Egy speciális üzleti szakterület angol kifejezéseit szeretné elsajátítani? Szeretne rendszeresen munkájából közvetlenül ‘behozni’ anyagokat az órára? Nem jelent problémát egy nagyon intenzív beszédközpontú üzleti angol óra, ahol végig Ön a főszereplő? Akkor Önnek ajánljuk’One-to-One’ üzleti angol óráinkat, amelyek Coaching-ot is tartalmaznak!