fbpx

A felkészítés hossza: 3 hét (6 alkalom)
Napok: hétfő, szerda
Időpontok: 18:00-19:30
Intenzitás: heti 2x90 perc
Létszám: 4-6 fős kis csoport
Helyszín: 1075 Budapest, Károly krt. 3/A (Astoria)
Ár: 29 900 Ft
Minimális angol tudás: erős alapfok (A2)

A FELKÉSZÍTÉSRŐL DIÓHÉJBAN:

Ezalatt a rövid, célirányos kurzus során a résztvevők az álláskeresés összes lépéséhez szakértői segítséget és tanácsot kapnak magyarul és angolul is, hogy könnyebben és nagyobb eséllyel szerezzék meg a kiszemelt állást.

A felkészítés a következőket tartalmazza:

  • magyar nyelvű szakértői CV tanácsadás és segítség angol nyelvű CV íráshoz 
  • segítség magyar és angol nyelvű motivációs levél íráshoz
  • személyes tanácsadás és felkészítés magyar és angol nyelvű állásinterjúkra
  • minta válaszok a legfontosabb állásinterjú kérdésekhez magyarul és angolul
  • tippek és segítség a LinkedIn profil optimalizáláshoz
  • egyéni próbainterjú minden résztvevő számára, amely egy valódi állásinterjú szimulálása
  • e-learning tananyag bárhonnan végezhető interaktív gyakorlófeladatokkal

KIK TARTJÁK A FELKÉSZÍTÉST?

Rácz-Pataki Réka - Toborzás és kiválasztási specialista

Réka évekig dolgozott munkaerő közvetítés területen HR tanácsadói, toborzási munkakörökben. Ezután csatlakozott a világ egyik legnagyobb multinacionális vállalatának, a General Electric-nek (GE) a Talent Recruitment csapatához, ahol toborzás-kiválasztási feladatokat látott el szorosan együttműködve több üzletág HR csapatával és szakmai vezetőjével. A karrierje során több száz telefonos és személyes interjút bonyolított le, ezáltal alaposan kiismerte a kiválasztási folyamat összes lépését és buktatóját, így pontosan tudja, hogy mi a sikeres álláskeresés titka.

Giber Mátyás - Üzleti angol coach és angol nyelvű állásinterjú felkészítő tréner

Mátyásnak sok éves tapasztalata van az üzleti angol oktatásban és az angol nyelvű állásinterjú felkészítésben. Számos pályázónak segített felkészülni az angol állásinterjúkra a legnagyobb multinacionális cégekhez és kis vállalkozásokhoz egyaránt. Emellett komoly munkatapasztalata van a nemzetközi üzleti szférában. Mátyás a Business Talk Oktatási Központ alapítója is, olvassa el bemutatkozását, amiben szakmai hátterét is részletesebben megismerheti. 

A KURZUS FELÉPÍTÉSE:

JELENTKEZÉS

A mesterkurzusra az alábbi jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni. A jelentkezés a kurzus teljes árának befizetésével válik érvényessé, és csak ezután tudjuk lefoglalni a helyét mesterkurzuson. A befizetéssel kapcsolatos összes információt a jelentkezést követően emailben fogjuk elküldeni. A kurzuson a helyeket a befizetések beérkezésének sorrendjében tudjuk biztosítani a jelentkezőknek!

JELENTKEZÉSI LAP