fbpx

PÉLDÁK A TANFOLYAMON ELŐFORDULÓ TANANYAGOKRA ÉS MÓDSZEREKRE:

 • Videók valódi üzleti megbeszélésekről: “Tankönyvszagú” szövegek helyett, olyan videókat válogattunk össze, amelyek nem csak, hogy nagyon sok üzleti megbeszéléseken használt kifejezést tartalmaznak, de emellett valódi megbeszélésekről készültek, így közvetlenül a gyakorlatból tudsz tanulni, és láthatod, hogy folynak az angol nyelvű meetingek!
 • Interaktív gyakorlófeladatok segítségével a tanulók könnyebben meg tudják jegyezni az új kifejezéseket, és a használatukat is hatékonyan tudják gyakorolni. Így a résztvevők a “passzív” tanulás helyett, aktívan, akár játékos formában is, fejleszthetik a tudásukat.
 • Folyamatos tanári segítség: Ezzel a tanfolyammal szeretnénk ötvözni a személyes tanórák és az online tanulás előnyeit, ezért a tanfolyam végig tanári segítséggel folyik. Az összes tananyagot a tanfolyamvezető tanár fogja megosztani, és minden esetben ellátni instrukciókkal és tanácsokkal. Emellett, lehetőség lesz folyamatosan kérdéseket is feltenni a tananyagokkal kapcsolatban chat-en keresztül.

BŐVEBBEN

 PÉLDÁK A TANFOLYAM TÉMÁIRA:

 • Mond el a véleményedet és javaslataidat angolul egy meetingen.

 • Mond el udvariasan angolul, hogy nem értesz egyet valakivel egy megbeszélésen.

 • Irányítsd a beszélgetést egy angol meetingen.

 • Brainstorming megbeszélések angolul.

 • Számolj be napi feladataidról és eredményeidről egy stand-up meetingen.

 • Győzz meg másokat az ötleteidről angolul.

 • Alkudozz angolul egy tárgyaláson.

 • Videókonferenciákhoz szükséges fontos angol kifejezések

A TANFOLYAM FELÉPÍTÉSE ÉS MENETE:

 • A tanfolyam 2 modulból áll:

BŐVEBBEN

 • A tanfolyamvezető tanár hetente kétszer, hétfőn és szerdán oszt meg leckéket a tanulókkal egy zárt Facebook csoporton keresztül.
 • A tanulók minden alkalommal kapnak instrukciókat és tanácsokat a tananyagokhoz, és a Facebook csoportban könnyedén feltehetnek kérdéseket a tanárnak, sőt egymással is megbeszélhetik a tanultakat.
 • A tanfolyamvezető tanár végig angolul kommunikál a tanulókkal.
 • Minden hét végén lehetőség van egy 60 perces élő videó órán részt venni, amely során a tanulók beszéd közben gyakorolhatják az adott héten tanult kifejezéseket, és részt vehetnek egy szituációs gyakorlaton.
 • Az összes tananyag a tanfolyam vége után még további 6 hónapig elérhető a résztvevők számára!
 • PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA:

  A tanfolyam minőségében annyira biztosak vagyunk, hogy pénzvisszafizetési garanciát vállalunk rá. Így ha nem vagy elégedett a kurzussal, és ezt jelzed felénk emailben a tanfolyam első hetének végéig, akkor visszatérítjük neked a teljes tanfolyam díjat. Ezáltal kockázat mentesen kipróbálhatod a tanfolyamot.

  Tanfolyam hossza: 6 hét

  Heti élő online videó órák időpontjai: csütörtök 8:00 - 9:00 VAGY szombat 11:00 - 12:00*

  A tanfolyam ára:
  Online modul élő videó órák nélkül: 19 900 Ft
  Online modul
  élő online videó órákkal (6x60 perc): 35 900 Ft

  A tanfolyam indul: 2020. május 25.

  Részvételhez szükséges minimális angol tudásszint: B1

  *az időpontok hétről hétre választhatóak amennyiben legalább 3 fő jelentkezik rájuk

  Kovács Tündi

  “Már kétszer vettem részt a Business Talk oktatói által meghirdetett üzleti angol tanfolyamon, és alig várom a következőt, mert modern oktatási módszerek, szakmailag kiváló oktatók, és remek csapat várt eddig minden órán.”

  Kovács Tünde
  Audit Team leader
  Ernst & Young (EY)

  Oli

  “Nagyon összeszedett és hasznos tananyagokat tartalmazott ez az e-learning tanfolyam. Nekem sokat segített a szakmai szókincsem fejlesztésében, és rugalmas időbeosztásban tudtam tanulni.”

  Benedek Olimpia
  Nagyvállalati ügyfélmenedzser
  Unicredit Bank

  Kata

  Angol nyelvismeretemet szerettem volna szakmai tudással kiegészíteni, amihez tökéletes választásnak bizonyult ez az online tanfolyam, mert bárhonnan végezhető, mindössze a mobilom kellett hozzá. Sokat segített a tanfolyam abban, hogy a nyelvtanulást szinte játszva a mindennapjaim részévé tegyem. A tananyagok magas szakmai színvonala mellett számomra a legnagyobb értéket a tanfolyam vezető tanár segítőkészsége adta.

  Treszler Kata
  Ügyfélkapcsolati menedzser

  LFS44724

  “Örülök, hogy rátaláltam a Business Talk online tanfolyamára. Az érdekes és valóban aktuális anyagok által sokkal élvezetesebb volt azok feldolgozása és véleményem szerint ezek jobban meg is maradnak.
  Mindenki saját motivációjának, idejének megfelelően gyorsan is végig haladhat az anyagon, vagy elmélyülhet jobban a tanulásban pl. a szókártyákkal, vagy a kiejtés alaposabb tanulmányozásával.”

  Varga-Sápi Szabina
  Sales Manager
  Park Inn by Radisson Budapest Hotel

  Janó

  “A tanfolyam során a nyelvgyakorláson túl, az angol tanulás, mint napi szokás kialakításához is sok segítséget kaptam. Ez azért volt fontos számomra, hogy ne csupán egy kampányszerű „lökést” kapjak, de fenntartható is legyen az angol tudásszintem. A tanfolyamnak köszönhetően annyit fejlődött az angol tudásom, hogy ma már számos olyan angol nyelvű üzleti tudásanyaghoz, információhoz férek hozzá, amiknek megértése, értelmezése korábban nehézséget jelentett volna.”

  Kókai János
  Ügyvezető igazgató, partner
  Business Consulting Services Kft