fbpx

PÉLDÁK A TANFOLYAMON ELŐFORDULÓ TANANYAGOKRA ÉS MÓDSZEREKRE:

 • Videók valódi üzleti megbeszélésekről: “Tankönyvszagú” szövegek helyett, olyan videókat válogattunk össze, amelyek nem csak, hogy nagyon sok üzleti megbeszéléseken használt kifejezést tartalmaznak, de emellett valódi megbeszélésekről készültek, így közvetlenül a gyakorlatból tudsz tanulni, és láthatod, hogy folynak az angol nyelvű meetingek!
 • Interaktív gyakorlófeladatok segítségével a tanulók könnyebben meg tudják jegyezni az új kifejezéseket, és a használatukat is hatékonyan tudják gyakorolni. Így a résztvevők a “passzív” tanulás helyett, aktívan, akár játékos formában is, fejleszthetik a tudásukat.
 • Folyamatos tanári segítség: Ezzel a tanfolyammal szeretnénk ötvözni a személyes tanórák és az online tanulás előnyeit, ezért a tanfolyam végig tanári segítséggel folyik. Az összes tananyagot a tanfolyamvezető tanár fogja megosztani, és minden esetben ellátni instrukciókkal és tanácsokkal. Emellett, lehetőség lesz folyamatosan kérdéseket is feltenni a tananyagokkal kapcsolatban chat-en keresztül.

BŐVEBBEN

 PÉLDÁK A TANFOLYAM TÉMÁIRA:

 • Mond el a véleményedet és javaslataidat angolul egy meetingen.

 • Mond el udvariasan angolul, hogy nem értesz egyet valakivel egy megbeszélésen.

 • Irányítsd a beszélgetést egy angol meetingen.

 • Brainstorming megbeszélések angolul.

 • Számolj be napi feladataidról és eredményeidről egy stand-up meetingen.

 • Győzz meg másokat az ötleteidről angolul.

 • Alkudozz angolul egy tárgyaláson.

 • Videókonferenciákhoz szükséges fontos angol kifejezések

Tanfolyam hossza: 6 hét

Tanfolyam ára: 19 900 Ft

Tanfolyam indul: 2021. július 26.

Részvételhez szükséges minimális angol tudásszint: B1

100 % pénzvisszafizetési garanciával!

Lezárult a jelentkezés!

A TANFOLYAM MENETE:

 • A tanfolyamvezető tanár hetente kétszer, hétfőn és csütörtökön oszt meg leckéket a tanulókkal egy zárt Facebook csoporton keresztül.
 • A tanulók minden alkalommal kapnak instrukciókat és tanácsokat a tananyagokhoz, és a Facebook csoportban könnyedén feltehetnek kérdéseket a tanárnak, sőt egymással is megbeszélhetik a tanultakat.
 • A tanfolyamvezető tanár végig angolul kommunikál a tanulókkal.
 • A tanulók bármikor tehetnek fel kérdeseket chaten keresztül 
 • Az összes tananyag a tanfolyam vége után még további 6 hónapig elérhető a résztvevők számára!

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA:

A tanfolyam minőségében annyira biztosak vagyunk, hogy pénzvisszafizetési garanciát vállalunk rá. Így ha nem vagy elégedett a kurzussal, és ezt jelzed felénk emailben a tanfolyam első hetének végéig, akkor visszatérítjük neked a teljes tanfolyam díjat. Ezáltal kockázat mentesen kipróbálhatod a tanfolyamot.

Igen, néhány napig még tudsz! Minden tananyag visszamenőleg is elérhető, így nem maradsz le semmiről, ha pár nappal később csatlakozol. Jó páran szoktak még az első hét alatt csatlakozni, és ők könnyen felzárkóznak. Viszont az éppen aktuális tanfolyam első hetének a végén (pénteken) lezárul a csatlakozás!

Ahhoz, hogy csatlakozz a tanfolyamhoz, szükséged van egy Facebook profilra, mivel minden tananyagot egy zárt Facebook csoporton belül osztjuk meg a résztvevőkkel. Ha még nincs Facebook profilod, itt tudhatod meg, hogyan lehet egyet készíteni 2 perc alatt: https://www.facebook.com/help/188157731232424

Nyilván ez mindenkinek más, és a jelenlegi tudásszintedtől is függ, de átlagosan kb. hetente 2 - 3 óra alatt át lehet venni a megosztott tananyagokat. 

A tanulóink nagy része elfoglalt, dolgozó ember, előfordul, hogy valakinek kevesebb ideje van mint gondolta, és ezért nem tud annyit tanulni. Semmi gond nincs ilyenkor se! Minden tananyag a tanfolyam végétől számítva még további 6 hónapig elérhető. Így bőven lesz időd pótolni a lemaradást!

Igen tudod, a Facebook mobil applikáción keresztül remekül lehet mobiltelefonon is tanulni a megosztott tananyagokat. A tananyagokat úgy készítettük el, hogy laptopra és mobilra is optimálisak.

A tanfolyam díjat banki átutalással tudod befizetni. A jelentkezésedet követően küldünk egy online díjbekérőt emailben, amin a bankszámlaszámunkat is megtalálod.

Bizonyos tananyagokat le fogsz tudni tölteni, pl. a videók szövegeit és számos kulcskifejezéseket tartalmazó diát is. Más tananyagokat a természetüknél fogva nem lehet letölteni, mert egyszerűen nem letölthető a formátum. Ilyenek pl. az interaktív online gyakorlófeladatok.

A csatlakozáshoz ajánlott egy középfokú általános angol tudásszint (B1). A tananyagok nehézség szintjei változóak, rendszeresen megosztunk tananyagokat B1, B2 és C1 szintű tanulóknak is. Tehát kezdőknek nem ajánlott ez a tanfolyam, de mindenki másnak igen.

A tanfolyamot mindig egy szakképzett üzleti angol tanár vezeti, akitől chaten és a posztok alatti hozzászólás mezőn keresztül lehet bármikor (akár hétvégén is) kérdezni.

A tananyagokat hétről hétre osztjuk meg, ezzel motiválva a tanulókat a rendszeres tanulásra. Tapasztalatunk szerint így sokkal  hatékonyabban lehet tanulni, mintha egyből rád zúdulna egy tonna lecke és tananyag, amik között rövid idő alatt elvesznél. Ehelyett rendszeresen osztunk meg több és több tananyagot, és neked mindig csak az aktuális leckékre kell fókuszálnod! Viszont mint írtuk, a tanfolyam vége után az összes tananyag még sokáig elérhető.

Nem, ez annál jóval több. Valóban egy zárt Facebook csoporton keresztül osztjuk meg a tananyagokat, de ez nem egy sima csoport. Beágyaztunk egy e-learning modult, ami miatt a tananyagok szépen leckékbe rendezve jelennek meg, és haladás jelző is van benne! Emellett alkalmazunk még egy nyelvtanuló applikációt is, amin keresztül eléred a sok-sok Business Talk által készített interaktív gyakorló feladatsort! A Facebook csoport pedig remek arra is, hogy kérdéseket tegyetek fel, és a válaszokat mindenki láthassa és tanulhasson belőle.

Mivel ez egy teljesen rugalmas időbeosztású tanfolyam, amit úgy alakítottunk ki, hogy mindenki a saját ritmusában végezhesse, így élő tanórák nincsenek a tanfolyamon. Kérdezni chaten keresztül viszont bármikor lehet, és a sok interaktív tananyag biztosítja az aktív tanulást!

Teljesen érthető, hogy bizonytalan vagy azzal a rengeteg nyelvtanulási lehetőséggel, ami manapság elérhető. Éppen ezért kínálunk 100 % pénzvisszafizetési garanciát erre tanfolyamra. Kezd el, próbáld ki, és ha még sem tetszik akkor az 1. hét végéig ezt jelezheted nekünk emailben, és mi vissza térítjük a teljes tanfolyam díjat!  Még egy érdekes adat: ezt a tanfolyamot eddig több mint 120-an elvégezték már, és eddig 98 % elégedett volt!