fbpx

Tanfolyam hossza: hét (32 óra); heti 2x2 óra
Napok: hétfő, szerda VAGY kedd, csütörtök   
Időpontok: 18:00-19:30
Létszám: 4-6 fős kis csoport
Helyszín:
1088 Bp., Rákóczi út 1-3., (közvetlenül az Astoriánál) VAGY 1137 Bp., Szent István krt 18. (Nyugati pu.-tól 3 perc séta)
Induló szintek:
Közép-haladó, Haladó, Felsőhaladó
Ár: 62
 900 Ft
A tanfolyamok indulnak: Jelenleg csak online tanfolyamokat tartunk, kérlek nézd meg az online tanfolyamaink oldalait további információért!

A TANFOLYAMRÓL DIÓHÉJBAN:

 • 100 % beszéd számos üzleti szituációban

 • Rendszeres személyre szóló visszajelzés

 • Magas szaktudású üzleti angol trénerek

 • Semmi házi feladat

 • Üzleti angol unalom nélkül

Kovács Tündi

“Már kétszer vettem részt a Business Talk oktatói által meghirdetett üzleti angol tanfolyamon, és alig várom a következőt, mert modern oktatási módszerek, szakmailag kiváló oktatók, és remek csapat várt eddig minden órán.”

Kovács Tünde
Audit Team leader
Ernst & Young (EY)

Oli

“Nagyon összeszedett és hasznos tananyagokat tartalmazott ez az e-learning tanfolyam. Nekem sokat segített a szakmai szókincsem fejlesztésében, és rugalmas időbeosztásban tudtam tanulni.”

Benedek Olimpia
Nagyvállalati ügyfélmenedzser
Unicredit Bank

Kata

Angol nyelvismeretemet szerettem volna szakmai tudással kiegészíteni, amihez tökéletes választásnak bizonyult ez az online tanfolyam, mert bárhonnan végezhető, mindössze a mobilom kellett hozzá. Sokat segített a tanfolyam abban, hogy a nyelvtanulást szinte játszva a mindennapjaim részévé tegyem. A tananyagok magas szakmai színvonala mellett számomra a legnagyobb értéket a tanfolyam vezető tanár segítőkészsége adta.

Treszler Kata
Ügyfélkapcsolati menedzser

LFS44724

“Örülök, hogy rátaláltam a Business Talk online tanfolyamára. Az érdekes és valóban aktuális anyagok által sokkal élvezetesebb volt azok feldolgozása és véleményem szerint ezek jobban meg is maradnak.
Mindenki saját motivációjának, idejének megfelelően gyorsan is végig haladhat az anyagon, vagy elmélyülhet jobban a tanulásban pl. a szókártyákkal, vagy a kiejtés alaposabb tanulmányozásával.”

Varga-Sápi Szabina
Sales Manager
Park Inn by Radisson Budapest Hotel

Janó

“A tanfolyam során a nyelvgyakorláson túl, az angol tanulás, mint napi szokás kialakításához is sok segítséget kaptam. Ez azért volt fontos számomra, hogy ne csupán egy kampányszerű „lökést” kapjak, de fenntartható is legyen az angol tudásszintem. A tanfolyamnak köszönhetően annyit fejlődött az angol tudásom, hogy ma már számos olyan angol nyelvű üzleti tudásanyaghoz, információhoz férek hozzá, amiknek megértése, értelmezése korábban nehézséget jelentett volna.”

Kókai János
Ügyvezető igazgató, partner
Business Consulting Services Kft

MI IS AZ AZ ÜZLETI ANGOL ÉS KINEK ÉRDEMES TANULNIA?

Az üzleti angol tanfolyamok, az általános angol tanfolyamokkal ellentétben, kifejezetten olyan témákra fókuszálnak, amik a leggyakrabban fordulnak elő a munka világában, és az üzleti életben. Így mindenkinek üzleti angolt érdemes tanulnia, aki első sorban azért szeretné fejleszteni az angoltudását, hogy munkájában jobban kommunikálhasson, hiszen ezáltal gyorsabban szerezhetsz a munkádban használható magabiztos nyelvtudást.

A TANFOLYAMRÓL RÖVIDEN:

100 % BESZÉD ÜZLETI SZITUÁCIÓKBAN: a tanórák úgy vannak felépítve, hogy a tanulók különböző üzleti szituációkban folyamatosan gyakorolhassák a beszédet, így szerezve a munkájukban használható magabiztos szóbeli angol tudást.

SZEMÉLYRE SZÓLÓ VISSZAJELZÉS: A tanfolyam alatt minden résztvevő rendszeresen kap visszajelzést, az erősségeiről és a típus hibáiról is, amelyekre aztán fókuszálhatnak a további gyakorlatok során.

MAGAS SZAKTUDÁSÚ ÜZLETI ANGOL TRÉNEREK: oktatóink sok éves oktatási és nemzetközi üzleti tapasztalattal egyaránt rendelkeznek, így pontosan ismerik, hogy milyen gyakorlati tudásra van szükség a valódi üzleti életben.

SEMMI HÁZI FELADAT: mivel ez a tréning csak a beszéd fejlesztésre fókuszál, az órákon kívül a résztvevőknek semmilyen feladatuk nincsen, ezáltal nagyon elfoglalt embereknek is ideális ez a tréning.

ÜZLETI ANGOL UNALOM NÉLKÜL: miért ne lehetne élmény egy üzleti angol tanfolyam is? 🙂 Ennek érdekében az üzleti szituációkat időnként játékos interaktív feladatokkal, és érdekes videóval tesszük még színesebbé és élvezetesebbé.

KINEK AJÁNLJUK EZT A TANFOLYAMOT?

Neked ajánljuk ezt a tanfolyamot,

 • ha angoltudásodat elsősorban azért szeretnéd fejleszteni, hogy magabiztosabban tudj beszélni munkád során
 • ha olyan tanfolyamot keresel, amely során kizárólag a beszédkészséget tudod fejleszteni.
 • ha elsősorban a meglévő szókincsedet szeretnéd aktívabban és folyékonyabban használni beszédközpontú szituációkban
 • ha nincs időd vagy nem szeretnél az órákon kívül tanulni és házi feladatokat készíteni.
 • ha úgy érzed, hogy egy üzleti megbeszélésen, telefonban, tárgyaláson vagy egy prezentáció során nem elég magabiztosan beszélsz angolul.

NÉHÁNY PÉLDA A TANÓRÁKON ELŐFORDULÓ GYAKORLATOKRA:

 • Üzleti szituációs gyakorlatok: a tanfolyam során a résztvevők számos olyan szituációban (role-play) vesznek részt, amelyek a legjobban szimulálják az üzleti életben előforduló valós helyzeteket, mint például üzleti megbeszéléseket és tárgyalásokat.
 • Prezentációs gyakorlatok - A résztvevők különböző üzleti témákból rövid prezentációkat tartanak a csoport többi tagja számára, és időnként értékelik is egymás prezentációját.

 • Gondosan kiválogatott aktuális üzleti témájú videók (pl. legújabb üzleti trendek) közös megbeszélése.
 • Rendszeres személyre szóló visszajelzés minden résztvevőnek az erősségeikről, és a fejlesztendő nyelvi és kommunikációs területekről.

KIK AZ OKTATÓK?

A tanfolyamot olyan szakemberek tervezték és oktatják, akiknek egyrészt sok éves üzleti angol tanítási tapasztalatuk van, másrészt az üzleti szférában is dolgoztak itthon és külföldön egyaránt. Emiatt pontosan tudják, hogy az üzleti területen milyen gyakorlati angol tudásra van szükség, hiszen maguk is részt vettek például számos üzleti megbeszélésen, illetve tartottak prezentációkat angolul.

Jelentkezes_menete