fbpx

Tanfolyam hossza: hét (32 óra); heti 2x2 óra
Napok: hétfő, szerda VAGY kedd, csütörtök   
Időpontok: 18:00-19:30
Létszám: 4-6 fős kis csoport
Helyszín:
1088 Bp., Rákóczi út 1-3., (közvetlenül az Astoriánál) VAGY 1137 Bp., Szent István krt 18. (Nyugati pu.-tól 3 perc séta)
Induló szintek:
Közép-haladó, Haladó, Felsőhaladó
Ár: 62
 900 Ft
A tanfolyamok indulnak: Jelenleg csak online tanfolyamokat tartunk, kérlek nézd meg az online tanfolyamaink oldalait további információért!

A TANFOLYAMRÓL DIÓHÉJBAN:

 • 100 % beszéd számos üzleti szituációban

 • Rendszeres személyre szóló visszajelzés

 • Magas szaktudású üzleti angol trénerek

 • Semmi házi feladat

 • Üzleti angol unalom nélkül

MI IS AZ AZ ÜZLETI ANGOL ÉS KINEK ÉRDEMES TANULNIA?

Az üzleti angol tanfolyamok, az általános angol tanfolyamokkal ellentétben, kifejezetten olyan témákra fókuszálnak, amik a leggyakrabban fordulnak elő a munka világában, és az üzleti életben. Így mindenkinek üzleti angolt érdemes tanulnia, aki első sorban azért szeretné fejleszteni az angoltudását, hogy munkájában jobban kommunikálhasson, hiszen ezáltal gyorsabban szerezhetsz a munkádban használható magabiztos nyelvtudást.

A TANFOLYAMRÓL RÖVIDEN:

100 % BESZÉD ÜZLETI SZITUÁCIÓKBAN: a tanórák úgy vannak felépítve, hogy a tanulók különböző üzleti szituációkban folyamatosan gyakorolhassák a beszédet, így szerezve a munkájukban használható magabiztos szóbeli angol tudást.

SZEMÉLYRE SZÓLÓ VISSZAJELZÉS: A tanfolyam alatt minden résztvevő rendszeresen kap visszajelzést, az erősségeiről és a típus hibáiról is, amelyekre aztán fókuszálhatnak a további gyakorlatok során.

MAGAS SZAKTUDÁSÚ ÜZLETI ANGOL TRÉNEREK: oktatóink sok éves oktatási és nemzetközi üzleti tapasztalattal egyaránt rendelkeznek, így pontosan ismerik, hogy milyen gyakorlati tudásra van szükség a valódi üzleti életben.

SEMMI HÁZI FELADAT: mivel ez a tréning csak a beszéd fejlesztésre fókuszál, az órákon kívül a résztvevőknek semmilyen feladatuk nincsen, ezáltal nagyon elfoglalt embereknek is ideális ez a tréning.

ÜZLETI ANGOL UNALOM NÉLKÜL: miért ne lehetne élmény egy üzleti angol tanfolyam is? 🙂 Ennek érdekében az üzleti szituációkat időnként játékos interaktív feladatokkal, és érdekes videóval tesszük még színesebbé és élvezetesebbé.

KINEK AJÁNLJUK EZT A TANFOLYAMOT?

Neked ajánljuk ezt a tanfolyamot,

 • ha angoltudásodat elsősorban azért szeretnéd fejleszteni, hogy magabiztosabban tudj beszélni munkád során
 • ha olyan tanfolyamot keresel, amely során kizárólag a beszédkészséget tudod fejleszteni.
 • ha elsősorban a meglévő szókincsedet szeretnéd aktívabban és folyékonyabban használni beszédközpontú szituációkban
 • ha nincs időd vagy nem szeretnél az órákon kívül tanulni és házi feladatokat készíteni.
 • ha úgy érzed, hogy egy üzleti megbeszélésen, telefonban, tárgyaláson vagy egy prezentáció során nem elég magabiztosan beszélsz angolul.

NÉHÁNY PÉLDA A TANÓRÁKON ELŐFORDULÓ GYAKORLATOKRA:

 • Üzleti szituációs gyakorlatok: a tanfolyam során a résztvevők számos olyan szituációban (role-play) vesznek részt, amelyek a legjobban szimulálják az üzleti életben előforduló valós helyzeteket, mint például üzleti megbeszéléseket és tárgyalásokat.
 • Prezentációs gyakorlatok - A résztvevők különböző üzleti témákból rövid prezentációkat tartanak a csoport többi tagja számára, és időnként értékelik is egymás prezentációját.

 • Gondosan kiválogatott aktuális üzleti témájú videók (pl. legújabb üzleti trendek) közös megbeszélése.
 • Rendszeres személyre szóló visszajelzés minden résztvevőnek az erősségeikről, és a fejlesztendő nyelvi és kommunikációs területekről.

KIK AZ OKTATÓK?

A tanfolyamot olyan szakemberek tervezték és oktatják, akiknek egyrészt sok éves üzleti angol tanítási tapasztalatuk van, másrészt az üzleti szférában is dolgoztak itthon és külföldön egyaránt. Emiatt pontosan tudják, hogy az üzleti területen milyen gyakorlati angol tudásra van szükség, hiszen maguk is részt vettek például számos üzleti megbeszélésen, illetve tartottak prezentációkat angolul.

Jelentkezes_menete