Tanfolyam hossza: hét (32 óra); heti 2x2 óra
Napok: hétfő, szerda VAGY kedd, csütörtök   
Időpontok: 18:00-19:30
Létszám: 4-6 fős kis csoport
Helyszín:
1088 Bp., Rákóczi út 1-3., (közvetlenül az Astoriánál) VAGY 1137 Bp., Szent István krt 18. (Nyugati pu.-tól 3 perc séta)
Induló szintek:
Közép-haladó, Haladó, Felsőhaladó
Ár: 62
 900 Ft
A tanfolyamok indulnak: 2020. február 17. és 21. között!

A TANFOLYAMRÓL DIÓHÉJBAN:

 • 100 % beszéd számos üzleti szituációban

 • Rendszeres személyre szóló visszajelzés

 • Magas szaktudású üzleti angol trénerek

 • Semmi házi feladat

 • Üzleti angol unalom nélkül

anita

“Az utóbbi pár évben nem volt lehetőségem szóban használni az angol nyelvet, így a magabiztosságom teljesen eltűnt. A tanfolyamnak köszönhetően nagyon sokat javult a szóbeli kommunikációm, ráadásul a magabiztosságot is sikerült visszaszereznem, és a munkám során könnyebben fejezem ki magam angolul.”

Kukoly Anita
CRO expert
Telenor Magyarország

Sum Ferenc

„Három Business Talk tanfolyamon is részt vettem, azt hiszem, ez mindent elmond…:) Az órák érdekesek, változatosak, 100%-ban beszédközpontúak, a témák a résztvevők érdeklődési körének megfelelőek, sőt, akár kurzus közben is flexibilisen változnak. Látszik, hogy az oktatónak nem csak angol nyelvi, de nagyvállalati közegben szerzett munkatapasztalata is van, ami a különböző (pl. meeting, prezentáció) szituációkat még életszerűbbé teszi. Csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek elsődleges célja a szóbeli készségek fejlesztése.”

Sum Ferenc
Corporate Credit Risk Manager
Unicredit Bank

Kiss Tündi (1)

“Sziasztok! Én az ősz folyamán jártam a haladó kurzusukra és annyira tetszett, hogy komolyan elgondolkoztam a folytatáson. Hozzáértő, kedves és segítőkész tanárok – tökéletesen kialakított csoportok és órarend. Jelentkezzetek bátran!”

Kiss Tünde
VAT analyst
General Electric (GE)

Kovács Tündi

“Már kétszer vettem részt a Business Talk oktatói által meghirdetett üzleti angol tanfolyamon, és alig várom a következőt, mert modern oktatási módszerek, szakmailag kiváló oktatók, és remek csapat várt eddig minden órán.”

Kovács Tünde
Audit Team leader
Ernst & Young (EY)

Mónika

“Nekem az angol üzleti kommunikációs tréning sokat segített a meglévő szakmai nyelvtudásom elmélyítésében, tanultam sok hasznos új kifejezést, és most már a munkámmal kapcsolatos mindennapi helyzetekben is könnyebben fejezem ki magam. A modern tanítási módszerek, mint pl. aktuális üzleti témájú Youtube videók, érdekesebbé tették a tanulást, a prezentációs feladatokkal pedig magabiztosabbá vált a szóbeli angol tudásom is. A csoportban is nagyon jól éreztem magam, illetve a tanfolyam időbeosztását is könnyen tudtam összehangolni a munkámmal.”

Kokas Mónika
Financial Project Controller
Nokia

Janó

“A tanfolyam során a nyelvgyakorláson túl, az angol tanulás, mint napi szokás kialakításához is sok segítséget kaptam. Ez azért volt fontos számomra, hogy ne csupán egy kampányszerű „lökést” kapjak, de fenntartható is legyen az angol tudásszintem. A tanfolyamnak köszönhetően annyit fejlődött az angol tudásom, hogy ma már számos olyan angol nyelvű üzleti tudásanyaghoz, információhoz férek hozzá, amiknek megértése, értelmezése korábban nehézséget jelentett volna.”

Kókai János
Ügyvezető igazgató, partner
Business Consulting Services Kft

thumb_web-76_1024

“Egyedi és hatékony oktatási stílust képvisel az oktató, aminek köszönhetően az órák érdekfeszítőek, változatosak a legújabb technológiával kiegészítve. Személyes tapasztalatainak köszönhetően az üzleti életben, hasznos tanácsokat kaptam a tárgyalások lebonyolításához, prezentációkhoz és sokkal magabiztosabb vagyok a megbeszéléseken. Okostelefonon keresztül is bármikor fejleszthettem a szókincsem az általa ajánlott applikáción keresztül, Örömmel ajánlom mindenkinek.”

Gazdik Csilla
Sales Manager
Hilton Budapest

danis-adam

“Kiváló tematikát és igényre szabott tanulási módszertant kaptam az intenzív, beszéd centrikus órák tekintetében, valamint hatékony megoldást az órán kívüli tanuláshoz, amely könnyen beilleszthető egy zsúfolt időbeosztásba is. A mai kornak megfelelő, nemzetközi üzleti életeben használható tudásra tettem szert, amely szinten tartható, fejleszthető a rendszeresen órák között megkapott, színes feladatok elvégzésével.“

Danis Ádám
Kereskedelmi igazgató
Bellis Egészségtár

andrea-cv_photo

„Nagyon tetszett, hogy az oktató a személyes tapasztalatai alapján tanít, mert dolgozott multinacionális cégnél, így pontosan tudja, hogyan zajlik egy meeting, milyen kifejezéseket használnak a résztvevők, hogyan működik a riportálás, mik a folyamatok egy nagy cégen belül stb. Ezek nélkül, csak üres, „könyvszagú” lenne az oktatás, ami nem segít a mindennapi munkában.”

Gégény Andrea
Ingatlangazdálkodási Igazgató
Erste Bank Magyarország

peter-szudy-self-portrait-2015-10-15-cut

“ A tanár modern eszközökkel, odafigyeléssel és személyre szabottan tanított és sokat beszéltetett az órákon. Az új kifejezéseket az órák után mindig megkaptuk, ami hasznos és hatékony módszer volt számomra. Mindenkinek ajánlom a tanfolyamot, aki gyakorlati tudását szeretné csiszolni, vagy akár csak interjúra felkészülni.”

Szúdy Péter
Project Manager
Meló-Diák

MI IS AZ AZ ÜZLETI ANGOL ÉS KINEK ÉRDEMES TANULNIA?

Az üzleti angol tanfolyamok, az általános angol tanfolyamokkal ellentétben, kifejezetten olyan témákra fókuszálnak, amik a leggyakrabban fordulnak elő a munka világában, és az üzleti életben. Így mindenkinek üzleti angolt érdemes tanulnia, aki első sorban azért szeretné fejleszteni az angoltudását, hogy munkájában jobban kommunikálhasson, hiszen ezáltal gyorsabban szerezhetsz a munkádban használható magabiztos nyelvtudást.

A TANFOLYAMRÓL RÖVIDEN:

100 % BESZÉD ÜZLETI SZITUÁCIÓKBAN: a tanórák úgy vannak felépítve, hogy a tanulók különböző üzleti szituációkban folyamatosan gyakorolhassák a beszédet, így szerezve a munkájukban használható magabiztos szóbeli angol tudást.

SZEMÉLYRE SZÓLÓ VISSZAJELZÉS: A tanfolyam alatt minden résztvevő rendszeresen kap visszajelzést, az erősségeiről és a típus hibáiról is, amelyekre aztán fókuszálhatnak a további gyakorlatok során.

MAGAS SZAKTUDÁSÚ ÜZLETI ANGOL TRÉNEREK: oktatóink sok éves oktatási és nemzetközi üzleti tapasztalattal egyaránt rendelkeznek, így pontosan ismerik, hogy milyen gyakorlati tudásra van szükség a valódi üzleti életben.

SEMMI HÁZI FELADAT: mivel ez a tréning csak a beszéd fejlesztésre fókuszál, az órákon kívül a résztvevőknek semmilyen feladatuk nincsen, ezáltal nagyon elfoglalt embereknek is ideális ez a tréning.

ÜZLETI ANGOL UNALOM NÉLKÜL: miért ne lehetne élmény egy üzleti angol tanfolyam is? 🙂 Ennek érdekében az üzleti szituációkat időnként játékos interaktív feladatokkal, és érdekes videóval tesszük még színesebbé és élvezetesebbé.

KINEK AJÁNLJUK EZT A TANFOLYAMOT?

Neked ajánljuk ezt a tanfolyamot,

 • ha angoltudásodat elsősorban azért szeretnéd fejleszteni, hogy magabiztosabban tudj beszélni munkád során
 • ha olyan tanfolyamot keresel, amely során kizárólag a beszédkészséget tudod fejleszteni.
 • ha elsősorban a meglévő szókincsedet szeretnéd aktívabban és folyékonyabban használni beszédközpontú szituációkban
 • ha nincs időd vagy nem szeretnél az órákon kívül tanulni és házi feladatokat készíteni.
 • ha úgy érzed, hogy egy üzleti megbeszélésen, telefonban, tárgyaláson vagy egy prezentáció során nem elég magabiztosan beszélsz angolul.

NÉHÁNY PÉLDA A TANÓRÁKON ELŐFORDULÓ GYAKORLATOKRA:

 • Üzleti szituációs gyakorlatok: a tanfolyam során a résztvevők számos olyan szituációban (role-play) vesznek részt, amelyek a legjobban szimulálják az üzleti életben előforduló valós helyzeteket, mint például üzleti megbeszéléseket és tárgyalásokat.
 • Prezentációs gyakorlatok - A résztvevők különböző üzleti témákból rövid prezentációkat tartanak a csoport többi tagja számára, és időnként értékelik is egymás prezentációját.

 • Gondosan kiválogatott aktuális üzleti témájú videók (pl. legújabb üzleti trendek) közös megbeszélése.
 • Rendszeres személyre szóló visszajelzés minden résztvevőnek az erősségeikről, és a fejlesztendő nyelvi és kommunikációs területekről.

KIK AZ OKTATÓK?

A tanfolyamot olyan szakemberek tervezték és oktatják, akiknek egyrészt sok éves üzleti angol tanítási tapasztalatuk van, másrészt az üzleti szférában is dolgoztak itthon és külföldön egyaránt. Emiatt pontosan tudják, hogy az üzleti területen milyen gyakorlati angol tudásra van szükség, hiszen maguk is részt vettek például számos üzleti megbeszélésen, illetve tartottak prezentációkat angolul.

Jelentkezes_menete

Don't show again | X