fbpx

REGISZTRÁCIÓS LAP BUSINESS ENGLISH CLUB TAGSÁGHOZ

Biztonságos bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés a CIB bank oldalán történik a Fizetés gombra kattintás után. Hozzánk semmilyen bankkártya adat nem kerül.  A fizetés gomb megnyomásával átirányítunk a CIB bank biztonságos fizetési oldalára, ahol meg tudod adni a bankkártya adataidat, és egyúttal hozzájárulsz ahhoz, hogy a CIB Bank tárolja a bankkártya adataidat.

A klubtagsági előfizetést bármikor lemondhatod!

Amennyiben nem kívánsz tovább Business English Club tag lenni, az előfizetésedet bármikor lemondhatod az előfizetésedet visszaigazoló email végén található lemondási linken keresztül. Ha lemondod az előfizetésed, akkor a havi klubtagsági díj többé nem kerül levonásra a bankszámládról, és az adott számlázási időszak (havonta) végével megszűnik a klubtagságot.

Január 1-jén megváltozott az internetes vásárlás folyamata!

Kedves Jelentkező! 2021. január 1. óta Magyarországon megváltoztak az online bankkártyás vásárlás jóváhagyási lépései! Vásárlás előtt érdemes tájékozódni az új folyamatról a kártyakibocsátó bankodnál. Egyes bankoknál egyelőre nem is működik mindig megfelelően a hitelesítés (pl. nem küldi el az sms kódot, vagy a banki applikációba belépve nem található az adott tranzakció), ilyen esetekben érdemes újra próbálkozni vagy kapcsolatba lépni a bankoddal. Segítségül összegyűjtöttük a legnagyobb bankok erre vonatkozó tájékoztatóit:

OTP Bank
Raiffeisen Bank
Erste Bank
CIB Bank
K&H Bank
UniCredit Bank
Takarékbank