fbpx
 • Magyarország első ÜZLETI ANGOL KLUBJA

 • Fejleszd teljesen RUGALMASAN az üzleti angol tudásodat

 • LECKÉK HETENTE TÖBBSZÖR, hogy szokássá váljon a tanulás

 • BESZÉDFEJLESZTŐ ÉLŐ ONLINE üzleti angol workshop-ok

 • Videó leckék, interaktív gyakorlófeladatok, hasznos kifejezések

 • Folyamatos TANÁRI SEGÍTSÉG

 • Légy része egy angol tanuló KÖZÖSSÉGNEK, amelynek tagjai az üzleti szférában dolgoznak

MI IS AZ A BUSINESS ENGLISH CLUB?

Egy új online tanulási forma üzleti angol tanulóknak. Egy közösség, amely tagjai eltökéltek, hogy munkájukban magabiztosabban és jobban fejezzék ki magukat angolul. Neked is ez a célod? Akkor csatlakozz a klubhoz!

ÉRDEMES NEKEM ÜZLETI ANGOLT TANULNOM?

IGEN, ha azért szeretnéd fejleszteni az angoltudásodat, hogy a munkádban jobban kommunikálhass!

IGEN, ha azért kell az angoltudás, hogy a karrieredben előre lépj

Olyan témákra fókuszálunk, amik a leggyakrabban fordulnak elő a munka világában, és az üzleti életben. Ezáltal gyorsabban szerezhetsz a munkádban használható magabiztos nyelvtudást, mint egy általános angol tanfolyamon.

3 OK AMIÉRT ÉRDEMES CSATLAKOZNOD

Teljes rugalmasság

Tanulj otthonról vagy bárhonnan kényelmesen online. Kötöttségek nélkül a saját tempódban. Tanulj folyamatosan ameddig csak szeretnél, akár csak 1 hónapig vagy sok-sok hónapig.

Fejleszd az összes nyelvi készségedet

Bővítsd az üzleti angol szókincsedet és gyakorold a beszédkészségedet egy helyen! Tedd rendbe az üzleti kommunikációhoz szükséges nyelvtanodat, és javítsd a beszédértési képességedet is.

Professzionális nyelvtanuló közösség

A Business English Club tagjaként részéve válhatsz egy aktív egymást segítő üzleti angol nyelvtanuló közösségnek, akiknek tagjai a vállalati és üzleti szférában dolgoznak.

NEKEM VALÓ A BUSINESS ENGLISH CLUB?

Mindenképpen érdemes csatlakoznod a klubhoz, ha

 • ha célod, hogy jobban fejezd ki magad angolul a munkád során,
 • ha kényelmesen és rugalmasan online szeretnéd fejleszteni az üzleti angoltudásodat,
 • ha folyamatosan szeretnél hosszabbtávon fejlődni és tanulni, ahelyett, hogy alkalmanként vennél részt tanfolyamokon.
 • ha jelenleg nem szeretnél sok pénzt kiadni a nyelvtanulásodra,
 • ha része szeretnél lenni egy bővülő közösségnek, amelynek tagjai az üzleti szférában dolgoznak, és fontos számukra, hogy fejlesszék az angol tudásukat.
 • ha unalmas, tankönyvszagú módszerek helyett, érdekes videókon keresztül, interaktívan szeretnél tanulni,
 • ha úgy érzed, hogy rendszeres motivációra van szükséged az önálló angol tanuláshoz is.

MIT KAPOK KLUBTAGKÉNT?

 • Hetente többször osztunk meg különböző üzleti angol tananyagokat veled, ezzel motiválva leszel a rendszeres tanulásra!
 • Élő business English workshop: havonta legalább egyszer részt vehetsz egy élő interaktív workshop-on is, amely során egy konkrét üzleti szituációban vagy témában gyakorolhatod a beszédet.
 • Hozzáférést kapsz, az összes korábban megosztott tananyaghoz.
 • A hónap témája: minden hónapnak van egy fő üzleti angol témája, amiben kicsit jobban el merülünk, hogy elmélyíthesd a tudásodat.
 • Tanulás technikai webinárok: rendszeresen kapsz tanulási tippeket is, hogy könnyebben tudj önállóan tanulni.
 • Bármikor kérdezhetsz tapasztalt üzleti angol tanároktól a tananyagokról.
 • Része lehetsz egy bővülő közösségnek, amelynek tagjai az üzleti és vállalati szférában dolgoznak, és fontos számukra, hogy fejlesszék az angol tudásukat.
 • Kérdezhetsz más klubtagoktól is, és segíthetsz nekik te is, hiszen ez a lényege egy klubnak.

Ennyi mindent kapsz meg havonta egyetlen nyelvóra áráért! 😮 😮 

KÖVETKEZŐ ONLINE WORKSHOP KLUBTAGOKNAK:

MILYEN TANANYAGOKHOZ FÉREK HOZZÁ KLUBTAGKÉNT?

 • Aktuális és izgalmas üzleti témájú videók és cikkek: “Tankönyvszagú” szövegek helyett, olyan videókat és cikkeket osztunk meg, amelyek nem csak, hogy nagyon sok gyakorlatban használható kifejezést tartalmaznak, de emellett valódi üzleti szituációkról és érdekes üzleti témákról szólnak.
 • Interaktív gyakorlófeladatok segítségével a tanulók könnyebben meg tudják jegyezni az új kifejezéseket, és a használatukat is hatékonyan tudják gyakorolni. Így a résztvevők a “passzív” tanulás helyett, aktívan, akár játékos formában is, fejleszthetik a tudásukat.
 • Videó leckék tanári magyarázatokkal: a nyelvtani témákat előre felvett videókon magyarázza el a tanfolyamvezető tanár, pont mintha egy osztályteremben lennének a tanulók. 
 • Összeállítások és ábrák üzleti angol kulcskifejezésekkel minden témához
 • Kiejtés és beszédfejlesztő audio anyagok

MILYEN TÉMÁKRÓL TANULHATOK?

KI VEZETI A KLUBOT?

A klubot Giber Mátyás, a Business Talk Oktatási Központ alapítója vezeti. Mátyás nemzetközi üzleti munkatapasztalattal és sok éves üzleti angol oktatási tapasztalattal egyaránt rendelkezik.

 • Angliában a Bradford University School of Management nemzetközi üzlet és menedzsment szakirányan szerzett diplomát.
 • Multinacionális cégeknél dolgozott Angliában, Hollandiában és Magyarországon export-import, értékesítés és projektmenedzsment pozíciókban (pl. a Booking.com amerikai szállásfoglaló website amszterdami irodájában).
 • Rendelkezik a University of Cambridge nemzetközi angol oktatói diplomájával is (CELTA).
 • Mátyásnak 11 éves üzleti angol oktatási tapasztalat van a háta mögött.

HOGYAN TUDOK CSATLAKOZNI A KLUBHOZ? 

1. Kattints a lenti gombra, és töltsd ki a regisztrációs lapot.

2. Fizess biztonságosan online bankkártyával.

3. Szükséged van egy Facebook fiókra, hogy a Business English Club zárt Facebook csoportjához hozzáférj. Ha nincs még, akkor itt láthatod, hogy hogyan tudsz 1 perc alatt létrehozni egyet: https://www.facebook.com/help/188157731232424

4. Amint elküldted a regisztrációs lapot emailben megkapod a linket a Business English Club csoportjához.

5. Elkezdheted a tanulást! 🙂 

MENNYIBE KERÜL A BUSINESS ENGLISH CLUB TAGSÁG?

A klubtagság havonta mindössze bruttó 5 990 Ft-ba kerül.  Ez egy 60 perces angol óra árának felel meg, összesen ennyit kell havonta befektetned, hogy folyamatosan fejleszthesd az üzleti angol tudásodat, és tagja legyél egy szuper és ambiciózus közösségnek! A regisztrációt követően a klubtagsági díj minden hónapban automatikusan levonásra kerül, amíg klubtag vagy.

MI VAN HA MÉGSEM TETSZIK A BUSINESS ENGLISH CLUB?

Ha úgy találod, hogy a klub mégsem neked való, akkor bármikor lemondhatod az előfizetésedet. Ilyenkor az adott számlázási időszak (havonta) végével megszűnik a klubtagságot, és ezt követően már nem kerül levonásra a havi klubtagsági díj. Így összesen egyetlen nyelvóra árát kockáztatod, ha esetleg még sem tetszik a klub.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Igen, minden klubtag havonta legalább egyszer (de akár többször is), részt vehet egy élő online csoportos beszédfejlesztő workshopon, amelynek témája minden hónapban más, és a legfontosabb üzleti kommunikációs területekre fókuszál (pl. meetingek, tárgyalás, prezentáció).

Ahhoz, hogy csatlakozz a Business English Club-hoz, szükséged van egy Facebook profilra, mivel a tananyagokat egy zárt Facebook csoporton belül osztjuk meg a klubtagokkal, és az élő órákat is itt tudod igénybe venni. Ha még nincs Facebook profilod, itt tudhatod meg, hogyan lehet egyet készíteni 2 perc alatt: https://www.facebook.com/help/188157731232424

Ingyenes próbaidő nincs, de a Business English Club egy havi előfizetéses klub, és az előfizetés bármikor lemondható. Így amikor csatlakozol, akkor csak az 1. havi díjat kell kifizetned, ami egyetlen nyelvórának az ára, ezek után egy teljes hónapod van, hogy kipróbáld, hogy tetszik-e a klub, mielőtt a következő havi díj levonásra kerül.

Igen, a Business English Club tagok a számos online tananyagon kívül élő csoportos online órákon is részt vehetnek, amiket mindig egy tapasztalt üzleti angol tanár tart.

Az élő online órákra a Business English Club zárt Facebook csoportján belül tudsz jelentkezni. Minden hónapban több időpontot is meghirdetünk a workshopokra, egy alkalmon maximum 12 fő vehet rész, és a jelentkezés sorrendjében foglaljuk le a helyeket. Így több időpont közül is választhatsz, és nem kell egy állandó időponthoz alkalmazkodnod. Az online workshopokon a Zoom videókonferencia applikációval tudsz résztvenni (részleteket a Facebook csoportban találsz majd).

A csatlakozáshoz ajánlott egy középfokú általános angol tudásszint (B1). A tananyagok nehézség szintjei változóak, rendszeresen megosztunk tananyagokat B1, B2 és C1 szintű tanulóknak is. Az élő online workshop-okhoz is B1 a minimum ajánlott tudásszint.

Nyilván ez mindenkinek más, és a jelenlegi tudásszintedtől is függ, de átlagosan kb. heti 1-1,5 óra alatt át lehet venni a megosztott tananyagokat. Erre jön még rá a havi 1 vagy 2 élő online workshop.

Igen tudod, a Facebook mobil applikáción keresztül remekül lehet mobiltelefonon is tanulni a megosztott tananyagokat. A tananyagokat úgy készítettük el, hogy laptopra és mobilra is optimálisak.

A havi klubtagsági díjat online bankkártyával tudod kifizetni. A regisztráció során átirányítunk a CIB bank biztonságos fizetési oldalára, ahol meg tudod adni a kártyaadataidat. A kártyaadatokat csak egyszer kell megadni, ezt követően a tagsági díj minden hónapban automatikusan levonásra kerül a számládról, ameddig Business English Club tag vagy.

Amennyiben nem kívánsz tovább Business English Club tag lenni, az előfizetésedet bármikor lemondhatod az előfizetésedet visszaigazoló email végén található lemondási linken keresztül. Ha lemondod az előfizetésed, akkor a havi klubtagsági díj többé nem kerül levonásra a bankszámládról, és az adott számlázási időszak (havonta) végével megszűnik a klubtagságod.