fbpx

MI IS AZ AZ ÜZLETI ANGOL ÉS KINEK ÉRDEMES TANULNIA?

Az üzleti angol tanfolyamok, az általános angol tanfolyamokkal ellentétben, kifejezetten olyan témákra fókuszálnak, amik a leggyakrabban fordulnak elő a munka világában, és az üzleti életben. Így mindenkinek üzleti angolt érdemes tanulnia, aki első sorban azért szeretné fejleszteni az angoltudását, hogy munkájában jobban kommunikálhasson, hiszen ezáltal gyorsabban szerezhetsz a munkádban használható magabiztos nyelvtudást. Mindenképpen üzleti angolt érdemes tanulnod:

 • ha úgy érzed, hogy egy megbeszélésen, telefonban, tárgyaláson vagy egy prezentációd során nem elég magabiztosan vagy világosan fejezed ki magadat angolul,
 • ha munkahelyváltásra készülsz, és úgy gondolod, hogy angol tudásod nem elég magabiztos a kiszemelt új álláshoz,
 • ha multinacionális cégnél dolgozol vagy tervezel dolgozni, és a jövőben külföldi főnöknek kell riportálnod, vagy külföldi kollégákkal kell együttműködnöd.
 • ha a jövőben várhatóan külföldi üzleti útra kell majd menned, vagy külföldön tervezel dolgozni üzleti területen.

KINEK AJÁNLJUK EZT A TANFOLYAMOT?

Neked ajánljuk ezt a tanfolyamot,

 • ha egy beszédközpontú üzleti és munkahelyi angol tanfolyamot keresel,
 • ha a beszéd fejlesztésén kívül az üzleti angol szókincsedet is szeretnéd bővíteni, és néhány üzleti kommunikációhoz kapcsolódó fontos nyelvtani témát is gyakorolni szeretnél,
 • ha gyorsan szeretnél fejlődni, de ezért hajlandó vagy a tanórákon kívül is rendszeresen tanulni és gyakorolni hetente több órát.
 • ha a személyes tanórák mellett online is szeretsz tanulni, és szeretnél e-learning támogatást is kapni a tanuláshoz.

A TANFOLYAMRÓL RÖVIDEN:

Központban a beszéd: a tanórák úgy vannak felépítve, hogy a tanulók szinte folyamatosan beszélhessenek.

Személyre szabott program: annak ellenére, hogy ez egy csoportos tanfolyam, a témák egy része a tanulók egyedi igényei alapján vannak összeválogatva.

Magas szaktudású oktatók: tanáraink sok éves oktatási és nemzetközi üzleti tapasztalattal egyaránt rendelkeznek.

E-learning támogatás: a tanórákon előforduló legfontosabb kifejezéseket a tanulók egy applikáció segítségével interaktívan gyakorolhatják az órák előtt és után akár a telefonjukon is, és számos videóhoz, cikkhez és más tananyaghoz is hozzáférhetnek online.

Segítség az önálló tanuláshoz is: a tanulók számos gyakorlatban tesztelt tanulási tippet kapnak a tanfolyam során, amelyekkel hatékonyan tanulhatnak az órákon kívül is.

Üzleti angol unalom nélkül: miért ne lehetne élmény egy üzleti angol tanfolyam is? 🙂 Ennek érdekében sok játékos interaktív feladat, érdekes videó és aktuális téma segítségével sajátítjuk el a tananyagot.

HOGYAN ÉPÜL FEL A TANFOLYAM?

A tanfolyamnak 3 fő eleme van:

1. Hatékony Üzleti Kommunikáció modul (tanórák kb. 60%)

2. Testreszabott modul (tanórák kb. 40 %)

3. E-learning támogatás és Coaching (tanórákat egészíti ki)

BŐVEBBEN

NÉHÁNY PÉLDA A TANÓRÁKON ALKALMAZOTT MÓDSZEREINKRE:

 • Üzleti szituációs gyakorlatok: saját üzleti munkatapasztalataink alapján kialakítottunk olyan szituációkat, amelyek a legjobban szimulálják az üzleti életben előforduló valós helyzeteket.
 • Prezentációs gyakorlatok - tanulók felkészülnek egy előre meghatározott üzleti témából, és rövid prezentációt tartanak a csoport többi részének

 • Gondosan kiválogatott aktuális üzleti témájú videók közös megbeszélése
 • Fejlődés rendszeres mérése, és személyre szóló visszajelzés minden tanulónak.

KIK AZ OKTATÓK?

A tanfolyamot olyan szakemberek tervezték és oktatják, akiknek egyrészt sok éves üzleti angol tanítási tapasztalatuk van, másrészt az üzleti szférában is dolgoztak itthon és külföldön egyaránt. Emiatt pontosan tudják, hogy az üzleti területen milyen gyakorlati angol tudásra van szükség, és hogy azt hogyan lehet a legjobban elsajátítani. Ez a tanfolyam nem egyetlen tankönyvre épül, hanem számos forrásra, és az oktatók személyes tapasztalataira.

Tanfolyam hossza: 10 hét (40 óra); heti 2x2 óra
Napok: kedd, csütörtök VAGY hétfő, szerda   
Időpontok: 18:00-19:30
Létszám: 4-7 fős kis csoport
Helyszín:
1075, Károly krt. 3/A (Astoria) VAGY 1137, S
zent István krt. 18. (Nyugati pu.-tól 3 perc séta

Induló szintek: Középhaladó, Haladó, Felsőhaladó
Ár:
79 900 Ft 
Következő tanfolyamok indulnak: jelenleg csak online tartunk tanfolyamokat, kérlek látogasd meg az online tanfolyamaink oldalait további információkért!