Angol nyelvismeretemet szerettem volna szakmai tudással kiegészíteni, amihez tökéletes választásnak bizonyult ez az online tanfolyam, mert bárhonnan végezhető, mindössze a mobilom kellett hozzá. Sokat segített a tanfolyam abban, hogy a nyelvtanulást szinte játszva a mindennapjaim részévé tegyem. A tananyagok magas szakmai színvonala mellett számomra a legnagyobb értéket a tanfolyam vezető tanár segítőkészsége adta.

Treszler Kata
ügyfélkapcsolati menedzser

Nagyon összeszedett és hasznos tananyagokat tartalmazott ez az e-learning tanfolyam. Nekem sokat segített a szakmai szókincsem fejlesztésében, és rugalmas időbeosztásban tudtam tanulni.

Benedek Olimpia
Nagyvállalati ügyfélmenedzser
Unicredit Bank

“Örülök, hogy rátaláltam a Business Talk online tanfolyamára. Az érdekes és valóban aktuális anyagok által sokkal élvezetesebb volt azok feldolgozása és véleményem szerint ezek jobban meg is maradnak.
Mindenki saját motivációjának, idejének megfelelően gyorsan is végig haladhat az anyagon, vagy elmélyülhet jobban a tanulásban pl. a szókártyákkal, vagy a kiejtés alaposabb tanulmányozásával.”

Varga-Sápi Szabina
Sales Manager
Park Inn by Radisson Budapest Hotel

Tanfolyam hossza: 8 hét

Ajánlott minimum angol tudásszint: B1 (középhaladó)

A tanfolyam ára: 24 900 Ft

A tanfolyam indul: 2020. február 24.

Pénzvisszafizetési garanciával!

A TANFOLYAMRÓL DIÓHÉJBAN

TANULJ ÜZLETI ANGOLT BÁRHONNAN BÁRMIKOR: Ez egy teljesen online e-learning tanfolyam, amely laptopról és telefonról is végezhető, ezért akár még utazás közben is lehet tanulni, rugalmas időbeosztásban.

KULCSFONTOSSÁGÚ ÜZLETI ANGOL TÉMÁK: Olyan témákat válogattunk össze, amelyek a leggyakrabban fordulnak elő az üzleti életben.

VALÓDI ÜZLETI KOMMUNIKÁCIÓ: Mivel a tanfolyamot olyanok állították össze, akiknek komoly munkatapasztalatuk van a nemzetközi üzleti szférában, ezért az összes tananyag az üzleti életben valóban használt angol nyelvet tükrözi.

ÉLVEZD AZ ONLINE ÉS SZEMÉLYES ÓRÁK ELŐNYEIT EGYSZERRE: az e-learning adta lehetőségeket a személyes tanórákkal járó tanári segítség és motiváció egészíti ki.

AKTUÁLIS ÜZLETI TÉMÁJÚ MULTIMÉDIA TANANYAGOK: unalmas, tankönyvszagú szövegek helyett, aktuális és izgalmas üzleti videókon keresztül sajátíthatják el a tanulók az új kifejezéseket és nyelvi szerkezeteket.

INTERAKTÍV TANULÁS: különböző interaktív gyakorlófeladatok segítségével a tanulók könnyebben meg tudják jegyezni az új kifejezéseket, és a használatukat is gyakorolhatják!

KINEK ÉRDEMES ÜZLETI ANGOLT TANULNIA?

Mindenkinek üzleti angolt érdemes tanulnia, aki első sorban azért szeretné fejleszteni az angoltudását, hogy munkájában jobban kommunikálhasson. Az üzleti angol tanfolyamok, az általános angol tanfolyamokkal ellentétben, kifejezetten olyan témákra fókuszálnak, amik a leggyakrabban fordulnak elő a munka világában, és az üzleti életben. Ezáltal gyorsabban szerezhetsz a munkádban használható magabiztos nyelvtudást.

KINEK AJÁNLJUK EZT A TANFOLYAMOT?

Neked ajánljuk ezt a tanfolyamot,

 • ha szeretnél üzleti angolt tanulni, de nincs időd vagy lehetőséged egy személyes tantermi tanfolyamon részt venni,
 • ha korlátok nélkül, rugalmasan szeretnéd üzleti és munkahelyi angoltudásodat fejleszteni,
 • ha unalmas, tankönyvszagú módszerek helyett, érdekes videókon keresztül, interaktívan szeretnél tanulni,
 • ha jól beszélsz angolul, de hiányzik az üzleti angol szókincsed,
 • ha úgy érzed, hogy rendszeres motivációra és iránymutatásra van szükséged az önálló angol tanuláshoz,
 • ha egy beszédközpontú tanfolyamra jársz, de mellette szeretné a legmodernebb módszerekkel az órákon kívül is bővíteni a tudásodat,
 • ha a jövőben részt akarsz venni egy beszédközpontú üzleti angol tanfolyamon, és előtte szeretnéd kicsit felturbózni a tudásodat,
 • ha angol tudásod középhaladó vagy ahhoz közeli szinten van.

PÉLDÁK A TANFOLYAMON ELŐFORDULÓ TANANYAGOKRA ÉS MÓDSZEREKRE:

 • Aktuális és izgalmas üzleti témájú videók és cikkek: “Tankönyvszagú” szövegek helyett, olyan videókat és cikkeket válogattunk össze, amelyek nem csak, hogy nagyon sok gyakorlatban használható kifejezést tartalmaznak, de emellett valódi üzleti szituációkról és érdekes üzleti témákról szólnak.
 • Interaktív gyakorlófeladatok segítségével a tanulók könnyebben meg tudják jegyezni az új kifejezéseket, és a használatukat is hatékonyan tudják gyakorolni. Így a résztvevők a “passzív” tanulás helyett, aktívan, akár játékos formában is, fejleszthetik a tudásukat.
 • Videó leckék tanári magyarázatokkal: a nyelvtani témákat előre felvett videókon magyarázza el a tanfolyamvezető tanár, pont mintha egy osztályteremben lennének a tanulók.
 • Beszéd és kiejtés fejlesztő gyakorlatok: Ezen az e-learning tanfolyamon még a beszédkészség és a kiejtés fejlesztésére is van lehetőség, kifejezetten erre létrehozott gyakorlatokkal.
 • Folyamatos tanári segítség: Ezzel a tanfolyammal szeretnénk ötvözni a személyes tanórák és az online tanulás előnyeit, ezért a tanfolyam végig tanári segítséggel folyik. Az összes tananyagot a tanfolyamvezető tanár fogja megosztani, és minden esetben ellátni instrukciókkal és tanácsokkal. Emellett, lehetőség lesz kérdéseket is feltenni a tananyagokkal kapcsolatban.
 • Fejlődésedet rendszeresen lemérheted: Fontosnak tartjuk, hogy a tanulók lemérhessék, hogy mennyire sikerült elsajátítani a tanfolyam témáit, ezért minden hét egy rövid online teszttel fog zárulni, amely egyben lehetőséget ad a fontosabb tananyagok átismétlésére és gyakorlására is. A tanfolyam végén pedig egy hosszabb összefoglaló tesztet is megosztunk a résztvevőkkel, amely tartalmazni fog kérdéseket a tanfolyam összes témájával kapcsolatban.

A TANFOLYAM MENETE:

A tanfolyamvezető tanár hetente többször oszt meg különböző tananyagokat és feladatokat a tanulókkal egy zárt Facebook csoporton keresztül. A tanulók minden alkalommal kapnak instrukciókat és tanácsokat a tananyagokhoz, és a Facebook csoportban könnyedén feltehetnek kérdéseket a tanárnak, sőt egymással is megbeszélhetik a tanultakat. A tanfolyamvezető tanár végig angolul kommunikál a tanulókkal. A tanfolyamot úgy alakítottuk ki, hogy számítógépen és mobiltelefonon egyaránt hatékonyan végezhető.  Az összes tananyag a tanfolyam vége után még 3 hónapig elérhető a résztvevők számára!

KIK KÉSZÍTETTÉK EZT A TANFOLYAMOT?

A tanfolyamot olyan szakemberek tervezték és állították össze, akiknek egyrészt sok éves üzleti angol tanítási tapasztalatuk van, másrészt az üzleti szférában is dolgoztak itthon és külföldön egyaránt. Emiatt pontosan tudják, hogy az üzleti területen milyen gyakorlati angol tudásra van szükség, és hogy azt hogyan lehet a legjobban elsajátítani. 

 A JELENTKEZÉS ÉS A TANFOLYAM BEFIZETÉSÉNEK MENETE:

A tanfolyamra jelentkezni az alábbi jelentkezési lap elküldésével lehet. A jelentkezési lap megérkezéséről visszaigazoló emailt küldünk, amelyben a megtalálod majd a befizetéssel kapcsolatos részleteket, és a tanfolyam elkezdéséhez szükséges néhány további fontos tudnivalót is. A jelentkezésed a tanfolyam teljes árának befizetésével válik majd érvényessé. A tanfolyam minőségében annyira biztosak vagyunk, hogy pénz visszafizetési garanciát vállalunk rá. Így ha nem vagy elégedett a kurzussal, és ezt jelzed felénk emailben a tanfolyam első hetének végéig, akkor visszatérítjük neked a teljes tanfolyam díjat.

A tanfolyam indul:

Don't show again | X