fbpx

A TANFOLYAMRÓL DIÓHÉJBAN

TANULJ ÜZLETI ANGOLT OTTHONRÓL RUGALMASAN: Ez egy teljesen online e-learning tanfolyam, amely laptopról és telefonról is végezhető, ezért így kényelmesen otthonról tanulhatsz, rugalmas időbeosztásban.

KULCSFONTOSSÁGÚ ÜZLETI ANGOL TÉMÁK: Olyan témákat válogattunk össze, amelyek a leggyakrabban fordulnak elő az üzleti életben, így a legfontosabb üzleti angol kifejezéseket tudod elsajátítani.

INTERAKTÍV TANULÁS: különböző interaktív gyakorlófeladatok segítségével a tanulók könnyebben meg tudják jegyezni az új kifejezéseket, és a használatukat is gyakorolhatják!

FOLYAMATOS TANÁRI SEGÍTSÉG: A tanfolyam alatt bármikor feltehetsz kérdéseket a tananyagokkal kapcsolatban, amikre a tapasztalt üzleti angolt tanáraink rövid időn belül válaszolnak.

VALÓDI ÜZLETI KOMMUNIKÁCIÓ: Mivel a tanfolyamot olyanok állították össze, akiknek komoly munkatapasztalatuk van a nemzetközi üzleti szférában, ezért az összes tananyag az üzleti életben valóban használt angol nyelvet tükrözi.

AKTUÁLIS ÜZLETI TÉMÁJÚ MULTIMÉDIA TANANYAGOK: unalmas, tankönyvszagú szövegek helyett, aktuális és izgalmas üzleti videókon keresztül sajátíthatják el a tanulók az új szavakat és kifejezéseket.

Tanfolyam hossza: 8 hét

Ajánlott minimális angol tudásszint: B1 (középhaladó)

A tanfolyam optimális: B1, B2 és C1 szintű tanulóknak is!

A tanfolyam ára: 28 900 Ft

100 % pénzvisszafizetési garanciával!

KINEK AJÁNLJUK EZT A TANFOLYAMOT?

Neked ajánljuk ezt a tanfolyamot,

  • ha azért szeretnél tanulni, hogy jobban tudd kifejezni magad angolul a munkád során,
  • ha kényelmesen otthonról szeretnéd fejleszteni az üzleti és munkahelyi angoltudásodat,
  • ha elég jól beszélsz angolul, de úgy érzed hiányzik az üzleti és irodai angol szókincsed,
  • ha unalmas, tankönyvszagú módszerek helyett, érdekes videókon keresztül, interaktívan szeretnél tanulni,
  • ha úgy érzed, hogy rendszeres motivációra és iránymutatásra van szükséged az önálló angol tanuláshoz,
  • ha a jövőben részt akarsz venni egy beszédközpontú üzleti angol tanfolyamon, de előtte szeretnéd kicsit felturbózni a szókincsedet és javítani a nyelvtanodat.

KINEK ÉRDEMES ÜZLETI ANGOLT TANULNIA?

Mindenkinek üzleti angolt érdemes tanulnia, aki első sorban azért szeretné fejleszteni az angoltudását, hogy munkájában jobban kommunikálhasson. BŐVEBBEN

PÉLDÁK A TANFOLYAMON ELŐFORDULÓ TANANYAGOKRA ÉS MÓDSZEREKRE:

  • Aktuális és izgalmas üzleti témájú videók és cikkek: “Tankönyvszagú” szövegek helyett, olyan videókat és cikkeket válogattunk össze, amelyek nem csak, hogy nagyon sok gyakorlatban használható kifejezést tartalmaznak, de emellett valódi üzleti szituációkról és érdekes üzleti témákról szólnak.
  • Interaktív gyakorlófeladatok segítségével a tanulók könnyebben meg tudják jegyezni az új kifejezéseket, és a használatukat is hatékonyan tudják gyakorolni. Így a résztvevők a “passzív” tanulás helyett, aktívan, akár játékos formában is, fejleszthetik a tudásukat.
  • Videó leckék tanári magyarázatokkal: a nyelvtani témákat előre felvett videókon magyarázza el a tanfolyamvezető tanár, pont mintha egy osztályteremben lennének a tanulók. 

BŐVEBBEN

A TANFOLYAM MENETE:

A tanfolyamvezető tanár hetente többször oszt meg különböző tananyagokat és feladatokat a tanulókkal egy zárt Facebook csoporton keresztül. A tanulók minden alkalommal kapnak instrukciókat és tanácsokat a tananyagokhoz, és a Facebook csoportban könnyedén feltehetnek kérdéseket a tanárnak, sőt egymással is megbeszélhetik a tanultakat. A tanfolyamvezető tanár végig angolul kommunikál a tanulókkal. A tanfolyamot úgy alakítottuk ki, hogy számítógépen és mobiltelefonon egyaránt hatékonyan végezhető.  Az összes tananyag a tanfolyam vége után még 6 hónapig elérhető a résztvevők számára!

KIK KÉSZÍTETTÉK EZT A TANFOLYAMOT?

A tanfolyamot olyan szakemberek tervezték és állították össze, akiknek egyrészt sok éves üzleti angol tanítási tapasztalatuk van, másrészt az üzleti szférában is dolgoztak itthon és külföldön egyaránt. Emiatt pontosan tudják, hogy az üzleti területen milyen gyakorlati angol tudásra van szükség, és hogy azt hogyan lehet a legjobban elsajátítani. 

 A JELENTKEZÉS ÉS A TANFOLYAM BEFIZETÉSÉNEK MENETE:

A tanfolyamra jelentkezni az alábbi jelentkezési lap elküldésével lehet. A jelentkezési lap megérkezéséről visszaigazoló emailt küldünk, amelyben a megtalálod majd a befizetéssel kapcsolatos részleteket, és a tanfolyam elkezdéséhez szükséges néhány további fontos tudnivalót is. A jelentkezésed a tanfolyam teljes árának befizetésével válik majd érvényessé. A tanfolyam minőségében annyira biztosak vagyunk, hogy pénz visszafizetési garanciát vállalunk rá. Így ha nem vagy elégedett a kurzussal, és ezt jelzed felénk emailben a tanfolyam első hetének végéig, akkor visszatérítjük neked a teljes tanfolyam díjat.

Kovács Tündi

“Már kétszer vettem részt a Business Talk oktatói által meghirdetett üzleti angol tanfolyamon, és alig várom a következőt, mert modern oktatási módszerek, szakmailag kiváló oktatók, és remek csapat várt eddig minden órán.”

Kovács Tünde
Audit Team leader
Ernst & Young (EY)

Oli

“Nagyon összeszedett és hasznos tananyagokat tartalmazott ez az e-learning tanfolyam. Nekem sokat segített a szakmai szókincsem fejlesztésében, és rugalmas időbeosztásban tudtam tanulni.”

Benedek Olimpia
Nagyvállalati ügyfélmenedzser
Unicredit Bank

Kata

Angol nyelvismeretemet szerettem volna szakmai tudással kiegészíteni, amihez tökéletes választásnak bizonyult ez az online tanfolyam, mert bárhonnan végezhető, mindössze a mobilom kellett hozzá. Sokat segített a tanfolyam abban, hogy a nyelvtanulást szinte játszva a mindennapjaim részévé tegyem. A tananyagok magas szakmai színvonala mellett számomra a legnagyobb értéket a tanfolyam vezető tanár segítőkészsége adta.

Treszler Kata
Ügyfélkapcsolati menedzser

LFS44724

“Örülök, hogy rátaláltam a Business Talk online tanfolyamára. Az érdekes és valóban aktuális anyagok által sokkal élvezetesebb volt azok feldolgozása és véleményem szerint ezek jobban meg is maradnak.
Mindenki saját motivációjának, idejének megfelelően gyorsan is végig haladhat az anyagon, vagy elmélyülhet jobban a tanulásban pl. a szókártyákkal, vagy a kiejtés alaposabb tanulmányozásával.”

Varga-Sápi Szabina
Sales Manager
Park Inn by Radisson Budapest Hotel

Janó

“A tanfolyam során a nyelvgyakorláson túl, az angol tanulás, mint napi szokás kialakításához is sok segítséget kaptam. Ez azért volt fontos számomra, hogy ne csupán egy kampányszerű „lökést” kapjak, de fenntartható is legyen az angol tudásszintem. A tanfolyamnak köszönhetően annyit fejlődött az angol tudásom, hogy ma már számos olyan angol nyelvű üzleti tudásanyaghoz, információhoz férek hozzá, amiknek megértése, értelmezése korábban nehézséget jelentett volna.”

Kókai János
Ügyvezető igazgató, partner
Business Consulting Services Kft