Csoportos tanfolyamainkat a résztvevők igényei szerint szabjuk testre a legoptimálisabb módon. Így a csoportok kis létszáma, illetve az órákat kiegészítő Coaching szolgáltatás miatt minden tanulóra nagyon sok személyes figyelem is jut. Ha viszont Ön egy 100 %-ban személyre szabott és rugalmas programon szeretne részt venni, ahol Ön van a középpontban, és az oktató csak az ön igényeire és tanulási céljaira koncentrál, akkor Önnek ajánljuk a ‘One-to-One’ üzleti angol tanfolyamunkat. Ebben az esetben a tanórák időpontja is rugalmasabb, és az órákat az irodájában is meg lehet tartani.

A csoportos tanfolyamainkhoz hasonlóan, az egyéni üzleti angol tanfolyam is egy részletes igény felméréssel kezdődik, mely alapján kialakítunk az Ön számára egy teljesen egyedi tanfolyam programot. Természetesen a One-to-One tanfolyamon, is nagy hangsúlyt fektetünk a fejlődés mérésére, így itt is rendszeres időközönként teszteljük a haladást, és részletes visszajelzést adunk az erősségekről és a fejlesztendő területekről.

A Coaching szolgáltatás ugyanúgy része a One-to-one tanfolyamoknak is, mely során számos anyagot, technikai segédeszközt, és személyre szabott tanulási tippet nyújtunk Önnek az órákon kívül is, hogy az önálló tanulást a lehető legjobban megkönnyítsük.

Emellett természetesen az egyéni üzleti angol tanfolyamainkon résztvevő tanulóink is teljes technológiai támogatást élvezhetnek, beleértve az e-learning szolgáltatásunkat.

Angol nyelvismeretemet szerettem volna szakmai tudással kiegészíteni, amihez tökéletes választásnak bizonyult ez az online tanfolyam, mert bárhonnan végezhető, mindössze a mobilom kellett hozzá. Sokat segített a tanfolyam abban, hogy a nyelvtanulást szinte játszva a mindennapjaim részévé tegyem. A tananyagok magas szakmai színvonala mellett számomra a legnagyobb értéket a tanfolyam vezető tanár segítőkészsége adta.

Treszler Kata
ügyfélkapcsolati menedzser

Nagyon összeszedett és hasznos tananyagokat tartalmazott ez az e-learning tanfolyam. Nekem sokat segített a szakmai szókincsem fejlesztésében, és rugalmas időbeosztásban tudtam tanulni.

Benedek Olimpia
Nagyvállalati ügyfélmenedzser
Unicredit Bank

“Örülök, hogy rátaláltam a Business Talk online tanfolyamára. Az érdekes és valóban aktuális anyagok által sokkal élvezetesebb volt azok feldolgozása és véleményem szerint ezek jobban meg is maradnak.
Mindenki saját motivációjának, idejének megfelelően gyorsan is végig haladhat az anyagon, vagy elmélyülhet jobban a tanulásban pl. a szókártyákkal, vagy a kiejtés alaposabb tanulmányozásával.”

Varga-Sápi Szabina
Sales Manager
Park Inn by Radisson Budapest Hotel
43
INTERAKTÍV FELADATSOR
564
üzleti angol kifejezés
19
kifejezés gyűjtemény
20
videó és audio lecke
Don't show again | X