fbpx

Csoportos tanfolyamainkat a résztvevők igényei szerint szabjuk testre a legoptimálisabb módon. Így a csoportok kis létszáma, illetve az órákat kiegészítő Coaching szolgáltatás miatt minden tanulóra nagyon sok személyes figyelem is jut. Ha viszont Ön egy 100 %-ban személyre szabott és rugalmas programon szeretne részt venni, ahol Ön van a középpontban, és az oktató csak az ön igényeire és tanulási céljaira koncentrál, akkor Önnek ajánljuk a ‘One-to-One’ üzleti angol tanfolyamunkat. Ebben az esetben a tanórák időpontja is rugalmasabb, és az órákat az irodájában is meg lehet tartani.

A csoportos tanfolyamainkhoz hasonlóan, az egyéni üzleti angol tanfolyam is egy részletes igény felméréssel kezdődik, mely alapján kialakítunk az Ön számára egy teljesen egyedi tanfolyam programot. Természetesen a One-to-One tanfolyamon, is nagy hangsúlyt fektetünk a fejlődés mérésére, így itt is rendszeres időközönként teszteljük a haladást, és részletes visszajelzést adunk az erősségekről és a fejlesztendő területekről.

A Coaching szolgáltatás ugyanúgy része a One-to-one tanfolyamoknak is, mely során számos anyagot, technikai segédeszközt, és személyre szabott tanulási tippet nyújtunk Önnek az órákon kívül is, hogy az önálló tanulást a lehető legjobban megkönnyítsük.

Emellett természetesen az egyéni üzleti angol tanfolyamainkon résztvevő tanulóink is teljes technológiai támogatást élvezhetnek, beleértve az e-learning szolgáltatásunkat.