fbpx

A TANFOLYAMRÓL DIÓHÉJBAN

TANULJ ÜZLETI ANGOLT OTTHONRÓL RUGALMASAN: Ez egy teljesen online e-learning tanfolyam, amely laptopról és telefonról is végezhető, ezért így kényelmesen otthonról tanulhatsz, rugalmas időbeosztásban.

KULCSFONTOSSÁGÚ ÜZLETI ANGOL TÉMÁK: Olyan témákat válogattunk össze, amelyek a leggyakrabban fordulnak elő az üzleti életben, így a legfontosabb üzleti angol kifejezéseket tudod elsajátítani.

INTERAKTÍV TANULÁS: különböző interaktív gyakorlófeladatok segítségével a tanulók könnyebben meg tudják jegyezni az új kifejezéseket, és a használatukat is gyakorolhatják!

FOLYAMATOS TANÁRI SEGÍTSÉG: A tanfolyam alatt bármikor feltehetsz kérdéseket a tananyagokkal kapcsolatban, amikre a tapasztalt üzleti angolt tanáraink rövid időn belül válaszolnak.

VALÓDI ÜZLETI KOMMUNIKÁCIÓ: Mivel a tanfolyamot olyanok állították össze, akiknek komoly munkatapasztalatuk van a nemzetközi üzleti szférában, ezért az összes tananyag az üzleti életben valóban használt angol nyelvet tükrözi.

AKTUÁLIS ÜZLETI TÉMÁJÚ MULTIMÉDIA TANANYAGOK: unalmas, tankönyvszagú szövegek helyett, aktuális és izgalmas üzleti videókon keresztül sajátíthatják el a tanulók az új szavakat és kifejezéseket.

Tanfolyam hossza: 8 hét

Ajánlott minimális angol tudásszint: B1 (középhaladó)

A tanfolyam optimális: B1, B2 és C1 szintű tanulóknak is!

A tanfolyam ára: 28 900 Ft  

A tanfolyam indul: 2021. szeptember 20.

100 % pénzvisszafizetési garanciával!

MA még lehet jelentkezni a szeptember 20-án indult tanfolyamra!

KINEK AJÁNLJUK EZT A TANFOLYAMOT?

Neked ajánljuk ezt a tanfolyamot,

 • ha azért szeretnél tanulni, hogy jobban tudd kifejezni magad angolul a munkád során,
 • ha a időbeosztásod miatt nincs lehetőséged fix időpontokban órákat venni és egy teljesen rugalmas tanfolyamra vágysz
 • ha kényelmesen otthonról szeretnéd fejleszteni az üzleti és munkahelyi angoltudásodat,
 • ha elég jól beszélsz angolul, de úgy érzed hiányzik az üzleti és irodai angol szókincsed,
 • ha unalmas, tankönyvszagú módszerek helyett, érdekes videókon keresztül, interaktívan szeretnél tanulni,
 • ha úgy érzed, hogy rendszeres motivációra és iránymutatásra van szükséged az önálló angol tanuláshoz, és nem csak egy applikációra
 • ha a jövőben részt akarsz venni egy beszédközpontú üzleti angol tanfolyamon, de előtte szeretnéd kicsit felturbózni a szókincsedet és javítani a nyelvtanodat.

ÉRDEMES NEKEM ÜZLETI ANGOLT TANULNOM?

IGEN, ha azért szeretnéd fejleszteni az angoltudásodat, hogy a munkádban jobban kommunikálhass!

IGEN, ha azért kell az angoltudás, hogy a karrieredben előre lépj

Olyan témákra fókuszálunk, amik a leggyakrabban fordulnak elő a munka világában, és az üzleti életben. Ezáltal gyorsabban szerezhetsz a munkádban használható magabiztos nyelvtudást, mint egy általános angol tanfolyamon.

PÉLDÁK A TANFOLYAMON ELŐFORDULÓ TANANYAGOKRA ÉS MÓDSZEREKRE:

 • Aktuális és izgalmas üzleti témájú videók és cikkek: “Tankönyvszagú” szövegek helyett, olyan videókat és cikkeket válogattunk össze, amelyek nem csak, hogy nagyon sok gyakorlatban használható kifejezést tartalmaznak, de emellett valódi üzleti szituációkról és érdekes üzleti témákról szólnak.
 • Interaktív gyakorlófeladatok segítségével a tanulók könnyebben meg tudják jegyezni az új kifejezéseket, és a használatukat is hatékonyan tudják gyakorolni. Így a résztvevők a “passzív” tanulás helyett, aktívan, akár játékos formában is, fejleszthetik a tudásukat.
 • Videó leckék tanári magyarázatokkal: a nyelvtani témákat előre felvett videókon magyarázza el a tanfolyamvezető tanár, pont mintha egy osztályteremben lennének a tanulók. 

BŐVEBBEN

TANULÓINK MONDTÁK ERRŐL A TANFOLYAMRÓL:

A TANFOLYAM MENETE:

 • A tanfolyamvezető tanár hetente háromszor (hétfőn, szerdán és pénteken) oszt meg különböző tananyagokat és feladatokat a tanulókkal egy zárt Facebook csoporton keresztül, ezáltal motiválva leszel a rendszeres tanulásra!
 • A tananyagokat jól áttekinthető leckékbe rendezzük, így könnyen meg fogod tudni követni a tanfolyamot.
 • Minden alkalommal kapsz instrukciókat és tanácsokat a tananyagokhoz, és a Facebook csoportban könnyedén feltehetsz kérdéseket a tanárnak, sőt akár más tanulókkal is megbeszélheted a tanultakat. A tanfolyamvezető tanár végig angolul kommunikál a tanulókkal.
 • Minden hét egy online téma záró teszttel zárul, amely segítségével könnyen átismételheted a tanultakat
 • A tanfolyam 8 hete alatt bármikor feltehetsz kérdéseket a tananyagokkal kapcsolatban chaten keresztül, és a tanfolyamvezető tanár rövid időn belül válaszol
 • A tanfolyamot úgy alakítottuk ki, hogy számítógépen és mobiltelefonon egyaránt hatékonyan végezhető.  Az összes tananyag a tanfolyam vége után még további 6 hónapig elérhető a résztvevők számára!

KIK KÉSZÍTETTÉK EZT A TANFOLYAMOT?

A tanfolyamot olyan szakemberek tervezték és állították össze, akiknek egyrészt sok éves üzleti angol tanítási tapasztalatuk van, másrészt az üzleti szférában is dolgoztak itthon és külföldön egyaránt. Emiatt pontosan tudják, hogy az üzleti területen milyen gyakorlati angol tudásra van szükség, és hogy azt hogyan lehet a legjobban elsajátítani. 

 A JELENTKEZÉS ÉS A TANFOLYAM BEFIZETÉSÉNEK MENETE:

1. Kattints a 'Jelentkezem' gombra

2. Töltsd ki a jelentkezési lapot!

3. Visszaigazoló emailt küldünk egy tanfolyam díjbekérővel és a csoport csatlakozási linkkel!

4. Fizesd be a tanfolyam díjat banki átutalással!

5. Amint befizetted a tanfolyamot, beléphetsz a tanfolyam zárt Facebook csoportjába

6. A tanfolyam meghirdetett kezdő időpontjában elkezdheted a tanulást! 🙂

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA:

A tanfolyam minőségében annyira biztosak vagyunk, hogy pénzvisszafizetési garanciát vállalunk rá. Így ha nem vagy elégedett a kurzussal, és ezt jelzed felénk emailben a tanfolyam első hetének végéig, akkor visszatérítjük neked a teljes tanfolyam díjat.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Igen, néhány napig még tudsz! Minden tananyag visszamenőleg is elérhető, így nem maradsz le semmiről, ha pár nappal később csatlakozol. Jó páran szoktak még az első hét alatt csatlakozni, és ők könnyen felzárkóznak. Viszont az éppen aktuális tanfolyam első hetének a végén (pénteken) lezárul a csatlakozás!

Ahhoz, hogy csatlakozz a tanfolyamhoz, szükséged van egy Facebook profilra, mivel minden tananyagot egy zárt Facebook csoporton belül osztjuk meg a résztvevőkkel. Ha még nincs Facebook profilod, itt tudhatod meg, hogyan lehet egyet készíteni 2 perc alatt: https://www.facebook.com/help/188157731232424

Nyilván ez mindenkinek más, és a jelenlegi tudásszintedtől is függ, de átlagosan kb. hetente 3 - 4 óra alatt át lehet venni a megosztott tananyagokat. 

A tanulóink nagy része elfoglalt, dolgozó ember, előfordul, hogy valakinek kevesebb ideje van mint gondolta, és ezért nem tud annyit tanulni. Semmi gond nincs ilyenkor se! Minden tananyag a tanfolyam végétől számítva még további 6 hónapig elérhető. Így bőven lesz időd pótolni a lemaradást!

Igen tudod, a Facebook mobil applikáción keresztül remekül lehet mobiltelefonon is tanulni a megosztott tananyagokat. A tananyagokat úgy készítettük el, hogy laptopra és mobilra is optimálisak.

A tanfolyam díjat banki átutalással tudod befizetni. A jelentkezésedet követően küldünk egy online díjbekérőt emailben, amin a bankszámlaszámunkat is megtalálod.

Bizonyos tananyagokat le fogsz tudni tölteni, pl. a videók szövegeit és számos kulcskifejezéseket tartalmazó diát is. Más tananyagokat a természetüknél fogva nem lehet letölteni, mert egyszerűen nem letölthető a formátum. Ilyenek pl. az interaktív online gyakorlófeladatok.

A csatlakozáshoz ajánlott egy középfokú általános angol tudásszint (B1). A tananyagok nehézség szintjei változóak, rendszeresen megosztunk tananyagokat B1, B2 és C1 szintű tanulóknak is. Tehát kezdőknek nem ajánlott ez a tanfolyam, de mindenki másnak igen.

A tanfolyamot mindig egy szakképzett üzleti angol tanár vezeti, akitől chaten és a posztok alatti hozzászólás mezőn keresztül lehet bármikor (akár hétvégén is) kérdezni.

A tananyagokat hétről hétre osztjuk meg, ezzel motiválva a tanulókat a rendszeres tanulásra. Tapasztalatunk szerint így sokkal  hatékonyabban lehet tanulni, mintha egyből rád zúdulna egy tonna lecke és tananyag, amik között rövid idő alatt elvesznél. Ehelyett rendszeresen osztunk meg több és több tananyagot, és neked mindig csak az aktuális leckékre kell fókuszálnod! Viszont mint írtuk, a tanfolyam végé után az összes tananyag még sokáig elérhető.

Nem, ez annál jóval több. Valóban egy zárt Facebook csoporton keresztül osztjuk meg a tananyagokat, de ez nem egy sima csoport. Beágyaztunk egy e-learning modult, ami miatt a tananyagok szépen leckékbe rendezve jelennek meg, és haladás jelző is van benne! Emellett alkalmazunk még egy nyelvtanuló applikációt is, amin keresztül eléred a sok-sok Business Talk által készített interaktív gyakorló feladatsort! A Facebook csoport pedig remek arra is, hogy kérdéseket tegyetek fel, és a válaszokat mindenki láthassa és tanulhasson belőle.

Mivel ez egy teljesen rugalmas időbeosztású tanfolyam, amit úgy alakítottunk ki, hogy mindenki a saját ritmusában végezhesse, így élő tanórák nincsenek a tanfolyamon. Szókincsfejlesztéshez ez nem is fontos. Kérdezni chaten keresztül bármikor lehet, és a sok interaktív tananyag biztosítja az aktív tanulást.

Teljesen érthető, hogy bizonytalan vagy azzal a rengeteg nyelvtanulási lehetőséggel, ami manapság elérhető. Éppen ezért kínálunk 100 % pénzvisszafizetési garanciát erre tanfolyamra. Kezd el, próbáld ki, és ha még sem tetszik akkor az 1. hét végéig ezt jelezheted nekünk emailben, és mi vissza térítjük a teljes tanfolyam díjat!  Még egy érdekes adat: ezt a tanfolyamot eddig több mint 250-en elvégezték már, és eddig 98 % elégedett volt!

Kovács Tündi

“Már kétszer vettem részt a Business Talk oktatói által meghirdetett üzleti angol tanfolyamon, és alig várom a következőt, mert modern oktatási módszerek, szakmailag kiváló oktatók, és remek csapat várt eddig minden órán.”

Kovács Tünde
Audit Team leader
Ernst & Young (EY)

Oli

“Nagyon összeszedett és hasznos tananyagokat tartalmazott ez az e-learning tanfolyam. Nekem sokat segített a szakmai szókincsem fejlesztésében, és rugalmas időbeosztásban tudtam tanulni.”

Benedek Olimpia
Nagyvállalati ügyfélmenedzser
Unicredit Bank

Kata

Angol nyelvismeretemet szerettem volna szakmai tudással kiegészíteni, amihez tökéletes választásnak bizonyult ez az online tanfolyam, mert bárhonnan végezhető, mindössze a mobilom kellett hozzá. Sokat segített a tanfolyam abban, hogy a nyelvtanulást szinte játszva a mindennapjaim részévé tegyem. A tananyagok magas szakmai színvonala mellett számomra a legnagyobb értéket a tanfolyam vezető tanár segítőkészsége adta.

Treszler Kata
Ügyfélkapcsolati menedzser

LFS44724

“Örülök, hogy rátaláltam a Business Talk online tanfolyamára. Az érdekes és valóban aktuális anyagok által sokkal élvezetesebb volt azok feldolgozása és véleményem szerint ezek jobban meg is maradnak.
Mindenki saját motivációjának, idejének megfelelően gyorsan is végig haladhat az anyagon, vagy elmélyülhet jobban a tanulásban pl. a szókártyákkal, vagy a kiejtés alaposabb tanulmányozásával.”

Varga-Sápi Szabina
Sales Manager
Park Inn by Radisson Budapest Hotel

Janó

“A tanfolyam során a nyelvgyakorláson túl, az angol tanulás, mint napi szokás kialakításához is sok segítséget kaptam. Ez azért volt fontos számomra, hogy ne csupán egy kampányszerű „lökést” kapjak, de fenntartható is legyen az angol tudásszintem. A tanfolyamnak köszönhetően annyit fejlődött az angol tudásom, hogy ma már számos olyan angol nyelvű üzleti tudásanyaghoz, információhoz férek hozzá, amiknek megértése, értelmezése korábban nehézséget jelentett volna.”

Kókai János
Ügyvezető igazgató, partner
Business Consulting Services Kft