Köszöntő

Üdvözlöm weboldalunkon. Engedje meg, hogy röviden bemutatkozzam, mint a Business Talk Oktatási Központ alapítója és szakmai vezetője.

Az oktatás világába nem a hagyományos úton csöppentem bele. Gazdasági diplomát szereztem Angliában a Bradford University School of Management nemzetközi üzlet és menedzsment szakirányán. Ezt követően multinacionális cégeknél dolgoztam Angliában, Hollandiában és Magyarországon export-import, értékesítés és projektmenedzsment pozíciókban. Többek között a Booking.com szállásfoglaló website amszterdami irodájában dolgoztam, ahol tréningeket is tartottam angolul.

Megszereztem az University of Cambridge nemzetközi angol oktatói diplomájat (CELTA), melynek keretében elsajátítottam a legkorszerűbb oktatási módszereket és gyakorlatokat. A Business Talk megalapításával az volt a célom, hogy mindazt az üzleti angol tudást, amit az elmúlt években felhalmoztam, minél több embernek átadhassuk hatékony oktatási módszerekkel, és a korszerű technológia segítségével.

Nagyjából 10 éve, még a külföldi tapasztalataim előtt, egy multinacionális cég projektmenedzsment irodájában dolgoztam, ahol angolul kellett telefonokat lebonyolítanom, és megbeszéléseken részt vennem. Bár akkor már jól beszéltem angolul, mégis tisztán emlékszem, hogy mennyi feszültséget, és szorongást okozott akár egy rövid angol nyelvű telefonhívás is. Akkor nagyon sokat segített volna nekem egy célirányos, gyakorlatias, beszédközpontú, kifejezetten üzleti angollal foglalkozó tanfolyam, és pontosan ez az, amire nyelviskolánk specializálódott. Tanfolyamaink fő célja, hogy a tanulóink képesek legyenek magabiztosan és hatékonyan kifejezni magukat a munkájukban előforduló üzleti szituációkban. Remélem Önnek is hamarosan a segítségére lehetünk!

GIBER MÁTYÁS
Alapító és szakmai vezető

“Believe you can and you're half way there.”

Theodore Roosevelt

Küldetésünk

A Business Talk Oktatási Központnak fő célja, hogy Magyarországon minél többen legyenek képesek magabiztosan és hatékonyan angolul kommunikálni munkájuk során minden üzleti területen. Küldetésünknek érezzük, hogy azoknak is segítséget nyújtsunk üzleti angol tudásuk fejlesztésében, akiknek munkahelyükön nem érhető el hatékony üzleti angol oktatás. Mi csak erre a célra fókuszálunk, csak üzleti angol oktatással foglalkozunk, és folyamatosan azon dolgozunk, hogy a terület legjobb szakértőjévé váljunk, illetve hogy a leghatékonyabb módszereket alkalmazzuk.

Módszereink

Coaching szemlélet

Beletesszük a plusz energiát. Fontosnak tartjuk, hogy a tanulók az órákon kívül, önállóan legalább annyit tudjanak tanulni, mint magán tanórán, sőt. Ehhez pedig minden segítséget megadunk. Fáradhatatlanul keressük a legújabb, legmodernebb, leghatékonyabb tanulási eszközöket és technikákat, és ezeket megosztjuk tanulóinkkal.

Imádjuk a technológiát

A legújabb tanulást segítő technológiák, applikációk és multimédiás eszközök felkutatása és alkalmazása a tanfolyamainkon a szenvedélyünkké vált. Minden tanfolyamunk mellé teljes körű e-learning támogatást nyújtunk, mely elérhető PC-n, okos telefonon és táblagépen is. Emellett rendszeresen ajánlunk applikációkat, weboldalakat és programokat tanulóinknak, és segítünk nekik használni is őket. A gondosan kiválogatott, aktuális üzleti témákról szóló videók, pedig szinte minden tanóránknak részesei.

Testreszabjuk

Nálunk a csoportos tanfolyamok is a tanulók egyedi igényei szerint vannak kialakítva. Minden tanfolyam részletes igényfelméréssel kezdődik, mely alapján egyedi tanfolyamot tervezünk a csoportnak. Garantáljuk, hogy minden tanuló egyedi elvárásaiból legalább egy témát beillesztünk a tanfolyamba, így mindenki számára lesz olyan téma, ami közvetlenül a munkájában alkalmazható.

Hiszünk a vizualitás erejében

Az emberek többsége vizuális típus. Tapasztalataink szerint a vizuális eszközök hatékonyabbá és egyúttal élvezetsebbé is teszik a tanulási folyamatot a legtöbb tanuló számára. Így nálunk szinte minden tanórának részei a legaktuálisabb üzleti témákhoz kapcsolódó videók és egyéb vizuális eszközök, melyeket gondosan válogatunk össze minden egyes tanfolyamhoz.

Mérhető eredmények

Fontosnak tartjuk, hogy tanulóink pontosan lássák, hogy mennyit fejlődtek egy-egy tanfolyam során. Ennek érdekében rendszeresen teszteljük tudásukat. A teszt eredmények mellett, minden tanuló személyes és részletes visszajelzést is kap erősségeiről és a fejlesztendő területekről szóban és írásban is. Emellett a tanulók az e-learning felületen is folyamatosan követhetik haladásukat.

Fun faktor

Hatékonyság, hatékonyság, hatékonyság. Tudjuk és értjük mi ezt. Ugyanakkor egy kis szórakozás, játék, vidámság a tanulást is megkönnyíti. Miért ne lehetne élmény egy üzleti angol tanfolyam is? Emiatt hangsúlyt fektetünk arra, a komoly és ambíciózus célokat, időnként játékosan érjük el.

Vélemények

anita

“Az utóbbi pár évben nem volt lehetőségem szóban használni az angol nyelvet, így a magabiztosságom teljesen eltűnt. A tanfolyamnak köszönhetően nagyon sokat javult a szóbeli kommunikációm, ráadásul a magabiztosságot is sikerült visszaszereznem, és a munkám során könnyebben fejezem ki magam angolul.”

Kukoly Anita
CRO expert
Telenor Magyarország

Sum Ferenc

„Három Business Talk tanfolyamon is részt vettem, azt hiszem, ez mindent elmond…:) Az órák érdekesek, változatosak, 100%-ban beszédközpontúak, a témák a résztvevők érdeklődési körének megfelelőek, sőt, akár kurzus közben is flexibilisen változnak. Látszik, hogy az oktatónak nem csak angol nyelvi, de nagyvállalati közegben szerzett munkatapasztalata is van, ami a különböző (pl. meeting, prezentáció) szituációkat még életszerűbbé teszi. Csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek elsődleges célja a szóbeli készségek fejlesztése.”

Sum Ferenc
Corporate Credit Risk Manager
Unicredit Bank

Kiss Tündi (1)

“Sziasztok! Én az ősz folyamán jártam a haladó kurzusukra és annyira tetszett, hogy komolyan elgondolkoztam a folytatáson. Hozzáértő, kedves és segítőkész tanárok – tökéletesen kialakított csoportok és órarend. Jelentkezzetek bátran!”

Kiss Tünde
VAT analyst
General Electric (GE)

Kovács Tündi

“Már kétszer vettem részt a Business Talk oktatói által meghirdetett üzleti angol tanfolyamon, és alig várom a következőt, mert modern oktatási módszerek, szakmailag kiváló oktatók, és remek csapat várt eddig minden órán.”

Kovács Tünde
Audit Team leader
Ernst & Young (EY)

Mónika

“Nekem az angol üzleti kommunikációs tréning sokat segített a meglévő szakmai nyelvtudásom elmélyítésében, tanultam sok hasznos új kifejezést, és most már a munkámmal kapcsolatos mindennapi helyzetekben is könnyebben fejezem ki magam. A modern tanítási módszerek, mint pl. aktuális üzleti témájú Youtube videók, érdekesebbé tették a tanulást, a prezentációs feladatokkal pedig magabiztosabbá vált a szóbeli angol tudásom is. A csoportban is nagyon jól éreztem magam, illetve a tanfolyam időbeosztását is könnyen tudtam összehangolni a munkámmal.”

Kokas Mónika
Financial Project Controller
Nokia

Janó

“A tanfolyam során a nyelvgyakorláson túl, az angol tanulás, mint napi szokás kialakításához is sok segítséget kaptam. Ez azért volt fontos számomra, hogy ne csupán egy kampányszerű „lökést” kapjak, de fenntartható is legyen az angol tudásszintem. A tanfolyamnak köszönhetően annyit fejlődött az angol tudásom, hogy ma már számos olyan angol nyelvű üzleti tudásanyaghoz, információhoz férek hozzá, amiknek megértése, értelmezése korábban nehézséget jelentett volna.”

Kókai János
Ügyvezető igazgató, partner
Business Consulting Services Kft

thumb_web-76_1024

“Egyedi és hatékony oktatási stílust képvisel az oktató, aminek köszönhetően az órák érdekfeszítőek, változatosak a legújabb technológiával kiegészítve. Személyes tapasztalatainak köszönhetően az üzleti életben, hasznos tanácsokat kaptam a tárgyalások lebonyolításához, prezentációkhoz és sokkal magabiztosabb vagyok a megbeszéléseken. Okostelefonon keresztül is bármikor fejleszthettem a szókincsem az általa ajánlott applikáción keresztül, Örömmel ajánlom mindenkinek.”

Gazdik Csilla
Sales Manager
Hilton Budapest

Don't show again | X