fbpx
uzleti_angol_szokincs_fejleszto

Online Üzleti Angol Szókincs Fejlesztő Tanfolyam

Szeretnéd hatékonyan fejleszteni üzleti és munkahelyi angol tudásodat, de nincs időd vagy lehetőséged egy személyes tanfolyamon részt venni? Akkor neked ajánljuk e-learning üzleti angol tanfolyamunkat, amit teljesen online el lehet végezni kötetlen időbeosztásban és bárhonnan. A tanfolyam ötvözi az e-learning adta technikai lehetőségeket a személyes órák előnyeivel. A legfontosabb üzleti angol témákat interaktív módon multimédia tanagyagok segítségével sajátíthatod el!
videos_uzleti_angol_tanfolyam_right size

Beszédközpontú online üzleti angol tanfolyam

Otthonról szeretnéd fejleszteni az üzleti angol tudásodat, hogy a munkád során magabiztosabban tudj angolul kommunikálni? Online, de mégis beszédközpontú tanfolyamot keresel? Úgy érzed, hogy egy meetingen, telefonban vagy egy angol állásinterjún nem elég magabiztosan beszélsz angolul? Akkor Neked ajánljuk a videókonferenciás csoportos üzleti angol tanfolyamunkat!
angol_nyelvu_meetingek_website

Angol Meetingek, Tárgyalások és Videókonferenciák - Online Tanfolyam

Magabiztosabban és hatékonyabban szeretnéd kifejezni magadat angol nyelvű megbeszéléseken? Szeretnél kötetlenül, rugalmas időbeosztásban tanulni akár a telefonodról is? Akkor neked ajánljuk ezt az új online tanfolyamunkat, amely a kifejezetten az angol meetingekre fókuszál! A fontos meeting kifejezéseket valódi megbeszélésekről készült videók segítségével tanulhatod meg! A tanfolyam ötvözi az e-learning adta technikai lehetőségeket a személyes órák előnyeivel!
csoportos_uzleti_angol_kurzus

Csoportos Üzleti Angol Tanfolyam

Úgy érzed, hogy egy megbeszélésen, telefonban, vagy egy prezentációja során nem elég magabiztosan fejezed ki magadat angolul? Munkahely váltásra készülsz, és úgy gondolod, hogy angol tudásod nem elég magabiztos a kiszemelt új álláshoz? Szeretnél fejlődni, de munkahelyeden nincs hatékony üzleti angol oktatás? Akkor neked ajánljuk a testreszabott csoportos üzleti angol tanfolyamunkat amely egyedülálló Coaching szolgáltatást is tartalmaz!
intenziv_uzleti_angol_tanfolyam

Intenzív Üzleti Angol Tréning

Szeretnéd néhány nap alatt egy igazán intenzív tanfolyamon felfrissíteni és aktivizálni üzleti angol tudásodat még mielőtt elkezdődik az őszi hajtás? Magabiztosabban szeretnél megszólalni már a következő üzleti megbeszéléseden vagy prezentációdon? Akkor neked ajánljuk 3 napos nyár végi intenzív angol üzleti kommunikációs tréningünket. Folyamatos beszédfejlesztés számos üzleti és munkahelyi szituációban!
allasinterju

Angol állásinterjú felkészítés

Az állásinterjúk önmagukban is komoly kihívást jelentenek. Nem beszélve arról, ha anglolul is meg kell szólalni.. Mi tudjuk milyen kérdések lehetnek az interjún, és azt is tudjuk, hogy milyen angol kifejezések kerülhetnek elő. Segítünk felkészülni a nagy megmérettetésre! Ennek a rövid és célirányos felkészítésnek a végére magabiztosabban fogsz résztvenni az interjún, és folyékonyabban illetve határozottabban fogsz tudni angolul válaszolni a kérdésekre.
allas_vadasz_thumbnail

Csoportos Álláskeresési Felkészítő Program

Magyarországon egyedülálló teljes körű álláskeresési tanácsadás és felkészítés magyar és angol nyelven egy HR specialista és egy üzleti angol tréner együttműködésével. A mesterkurzus alatt az álláskeresés összes lépéséhez szakértői segítséget kapsz magyarul és angolul is, hogy könnyebben és nagyobb eséllyel szerezd meg a kiszemelt állást! A kurzus témái tartalmazzák a CV és motivációs levél készítést, az állásinterjú felkészülést, és a LinkedIn fiók ideális beállítását is!
one-to-one

Egyéni üzleti angol oktatás + Coaching

Osztatlan figyelmet szeretnél? Teljesen személyre szabott oktatási programra vágysz? Egy speciális üzleti szakterület angol kifejezéseit szeretnéd elsajátítani? Szeretnél rendszeresen munkádból közvetlenül ‘behozni’ anyagokat az órára? Nem jelent problémát egy nagyon intenzív beszédközpontú üzleti angol óra, ahol végig te vagy a főszereplő? Akkor neked ajánljuk’One-to-One’ üzleti angol óráinkat, amelyek e-learning támogatást is tartalmaznak!
csak_beszed_uzleti_angol_tanfolyam

Angol Üzleti Kommunikációs Tréning

Számodra a legfontosabb, hogy magabiztosabban beszélj angolul a munkád során? Nincs időd házi feladatokra és nem szeretnél az órán kívül szavakat tanulni? A meglévő szókincsedet szeretnéd aktívabban és folyékonyabban használni? Akkor neked ajánljuk a beszéd központú üzleti kommunikációs tréningünket. 100 % beszéd, 0 % házi feladat. Gyakorold a beszédet számos angol üzleti szituációban, hogy munkádban magabiztosan tudj kommunikálni!