fbpx

Tanulóink mondták:

“Kiemelkedően magas színvonalú online képzésben volt részem, a beszédközpontú üzleti angol tanfolyamon vettem részt. A csoport tagjainak összeválogatása remek, mintha mindig ismertük volna egymást, a jó hangulat garantált. Az órák, a feladatok struktúráltsága, sokszínűsége, a tananyag színvonala, egyénre szabottsága, Mátyás professzionalitásának és motivációjának ösztönző ereje megadja a lendületet. Észre sem veszed és elszaladt az idő, miközben rengeteg ismerettel gazdagodtál, fejlődik a beszédkészség és már várod a következő alkalmat. Az online megvalósítást is példaértékűnek tartom.”

Gaál Csilla
multinacionális gyógyszeripari vállalat
Medical Advisor

“Ha szeretnél profi, az élő nyelvben használt beszéd fordulatokat elsajátítani a business English-ben, vagy csak gyakorolnál picit, akkor a legjobb helyen vagy. Igazàn profi tanárok ès jól átgondolt, a mindennapi munkában is jól használható tananyagot kapsz nem a szokványos, unalmas agyongyötört nyelviskolai keretek között. A legújabb nyelvtanuló applikációkat is használva tanulhatsz, akár otthonról is, de a tanártól mégis maximális figyelmet kapva, saját fejlődésedre fókuszálva. Nagyon tetszett a kurzust megelőző nyelvi szintfelmérő beszélgetès, ami miatt garantáltan nem kell feszengened majd az órákon, mert mindenki hasonló szinten àll.”

Elek Flóra
MNB
Portfólió elemző

“Nagyon sokfajta angol oktatásban vettem már részt életem során de a legpozitívabb véleményem a Business Talk csapata által szervezett beszédközpontú online üzleti angol tanfolyamról van. A Zoom órák elváráson felüliek, senki ne tartson tőle, nagyon hatékony! A tanfolyam témái a résztvevők igényére épül. Gyakorlatias, itt biztosan olyat nem fogsz tanulni és hallani amit nem tudsz az életben használni, kamatoztatni. Az oktató végtelenül türelmes, felkészült, mindent elmagyaráz, nyitott kérdés nem marad benned csak kérdezned kell.”

Kulcsár Anita
Accor Pannonia Hotels Zrt.
Fixed asset accountant

“Flashcards, breakout rooms, podcasts és még sorolhatnám az online beszédközpontú üzleti angol nyelvtanfolyamon alkalmazott szuper eszközöket. A flashcardok bizonyították, hogy lehet játszva is tanulni! A Zoom tökéletes platformot teremtett a közös beszélgetésekre, a nagycsoportos vagy éppen páros munkákra. Sokat tanultunk egymástól, egymásról és bizton állíthatom: a kurzus elérte célját. Magabiztosságot adott a beszédben és fejlesztette a szókincsemet. Ha ezeken a területeken szeretnél fejlődni, jó szívvel ajánlom Neked is! :)”

Krén Heléna
Szervezetfejlesztő

“Régóta kerestem magántanárt, aki az én igényeimre és tempómra szabva segíti az angol tudásomat a lehető legmagasabb szintre emelni. Felsővezetőként, multinacionális környezetben, ahol kizárólag angolul zajlik a kommunikáció, eleinte komoly kihívást jelentett a megbeszéléseken való aktív és hozzáadott értékkel bíró részvétel. Mátyás személyében megtaláltam azt a tanárt és üzleti témákban jártas beszélgetőtársat, aki néhány hónap alatt elérte nálam, hogy ugrásszerűen fejlődött a beszédkészségem és a korábbi nyelvtudás- és gyakorlatbeli hiányosságaim minimálisra csökkentek, ettől pedig határozottan megerősödött az önbizalmam. Ma már élvezem, hogy részt veszek a beszélgetésekben és sok pozitív visszajelzést is kapok.”

Propszt Ágnes
Givaudan Business Solutions
Workplace Experience & Community Manager

“Most valami komolykodó véleményre számítotok, igaz? Csak mert üzleti angol? Nem fog menni… ahogy maguk az órák sem voltak karót nyelt, gyerünk, mondd utánam, hogy.. De ami volt: sokat beszéltünk angolul üzleti kérdésekről, agyaltunk, véleményeztünk, magyaráztunk, meggyőztük egymást dolgokról és nevettünk. Rugalmas, alakul, fogadd el, és menj a flow-val. Szerintem nem fogod megbánni. Nekem a kurzus óta pl. az angol üzleti levelezés százszorosan jobban megy és bátrabb is vagyok ilyen helyzetben. Mátyás hasznos linkeket, podcastokat osztott meg, amikre, ha nem figyelsz, rá lehet kattani. Virtuális órák? Nekem pont szempont volt, hogy én aztán nem utazom ide meg oda ezzel is időt vesztve, szóval nekem bejött. Ajánlom, ez a lényeg!”

Kozma Éva
RTL Magyarország
Tartalmi beszerzési és üzleti adminisztrációs vezető

“A beszédközpontú tanfolyamon vettem részt, amin sikerült szakmai angol szókincsemet nagy mértékben bővíteni, illetve sokkal folyamatosabban tudtam megszólalni különböző üzleti témákban a tanfolyam végére. A saját munkámban is tudom hasznosítani az itt megszerzett tudást, beépítve az itt tanultakat, már nem jelent gondot egy angol prezentáció előadása szolgáltatásainkról. Az oktató mindig felkészült volt és segítőkész, a létszámhoz képest, rengeteget lehetett beszélni a hasonló szinten lévő csoporttársakkal különböző szituációs párbeszédekben. Kiváló tippeket kaptam az önálló tanulási módszerekre is, hogy az itt megszerzett tudás fenntartható legyen, valamint fejleszthető.”

Hollós Zsolt
GLS
Értékesítő

“Megkedveltem az üzleti angolt, már nem tartok tőle. Nagyon elégedett vagyok a Beszédközpontú online üzleti angol tanfolyammal. Hasznos volt és jól éreztem magam a közvetlen hangvételű csoportban. Online, de mégis dinamikus órák, életszerű üzleti tematika köré építve. Megtanulhattam a trendek, illetve grafikonok magyarázatát is, ami magabiztosabbá tesz a napi munkámban. Köszönet az aktivitást folyamatosan fenntartó tanfolyamvezető tanárnak a rendelkezésre bocsátott többféle online anyagért, ami az egyedi fejlődést is segíti. Üdvözlet Szegedről!”

Samu Rózsa
Biesterfeld Kft.
Area Sales Manager

“Olyan online tanfolyamot kerestem, ahol a korábban megszerzett tudásomat felfrissíthetem, tovább fejleszthetem és az üzleti életben jól hasznosíthatom. Először az Interaktív szókincsfejlesztő tanfolyamra jelentkeztem, ami sokat segített a szókincsem bővítésében. Így folytattam a Beszédközpontú online üzleti angol tanfolyammal, amelynek már a második kurzusára járok. Az órák jó hangulatban, de hatékonyan telnek, a témákat a résztvevői igények alapján vesszük végig hétről-hétre. Nagyon hasznosnak tartom a kis csoportos szerepjátékokat is, amelyekkel az üzleti helyzetet szimulálva fejleszthetjük kommunikációs készségünket. Még abban is kapunk segítséget, hogy milyen módon tanuljunk hatékonyabban és érjük el mielőbb célunkat. Bátran merem ajánlani a Business Talk tanfolyamait!”

Szanda Judit
Victofon Kft.
Call center és értékesítést támogató csoportvezető

“A Beszédközpontú Online Üzleti Angol tanfolyamra azért jelentkeztem, mert szerettem volna magabiztosabban kommunikálni angolul a munkám során. Mátyás órái minden várakozásomat felülmúlták. Tökéletesen felkészült tanár, aki a valós üzleti életből hoz példákat, nem pedig “tankönyvszagú” anyagot ad le, amit aztán nem tudunk használni a gyakorlatban. Minden óra interaktív, tele olyan szituációs játékkal, melyekkel munkavégzés során is találkozhatunk. Különböző online eszközökkel támogatja a tanulást, melyek nagyon hasznos és könnyen használható alkalmazások. Számtalan itt megtanult kifejezést használok azóta egy-egy angol nyelvű prezentáció vagy meeting során.”

Tompa Boglárka
consultant
Innomine Group Kft.

“A jelenlegi helyzetet figyelembe véve nekem a leghatékonyabb megoldás volt az online üzleti angol tanfolyamon a részvétel, mivel bárhonnan be lehet csatlakozni, nem kell az utazással foglalkozni és a gyerekfelügyelet is megoldásra került. Ettől függetlenül az órák pontosan ugyanolyanok mintha személyes órán kellene részt venni, ugyanúgy vannak elkülönült páros gyakorlatok. Mátyás módszerei segítenek abban, hogy az angol nyelv gyakorlása a mindennapi rutin része legyen, ehhez nyújt mindenféle segítséget és ötletet. A feldolgozandó témákat közösen alakítjuk ki, és azon belül is mindig a legidőszerűbbek kerülnek átbeszélésre.”

Giszinger Krisztina
Vállalati követelésbehajtási szakértő
OTP Bank

“Mindennapi munkám során aktív nyelvhasználatra volt szükségem, amit a beszédközpontú online üzleti angol tanfolyamon nagy mértékben tudtam fejleszteni. Az összeállított tananyag nagyon hasznos volt, az alkalmazott eszközök Zoom, Quizlet rendkívül jól alkalmazhatóak az online tanulásban. Még a kiscsoportos felosztások is könnyedén mentek az online térben Mátyás remek hozzáértésével. A tanfolyam során nagyobb önbizalmat kaptam a beszédben, és közben jól is éreztem magam!”

Lovicska Kriszta
Nemzetközi vevőellátási specialista
GE Hungary Kft.
“Azt kaptam, amire vágytam, életszerű, hasznos feladatok és sok beszéd, remekül aktivizálta a passzív nyelvtudást. A tanár nagyon jól felkészült minden órára. Sokat kérdezett, és érthetően elmagyarázta az ismeretlen szavakat. Tematikusan haladtunk, ugyanakkor el is kalandozhatunk a témákkal, ami miatt látványosan fejlődött a kommunikáció a kötetlen beszélgetések során. Kifejezetten tetszettek a szituációs gyakorlatok. Nyelvtanra is fókuszáltunk, de nem kellett annak száraz mivoltával küzdeni, érthető magyarázatot kaptunk. Interaktív online tábla segítségével szókapcsolatokat tanultunk, amivel könnyebben ment a memorizálás. A pozitív tapasztalataim miatt a következő kurzussal folytatom az itt tanulást.”
Kardos Rita
Senior Guarantee specialist
Unicredit Bank

“Kifejezetten az üzleti nyelvezet szakszavainak elsajátítása és aktiválása céljából jelentkeztem az online beszédközpontú tanfolyamra. Mátyás rendkívül felkészült, széles körű ismeretekkel rendelkezik az érintett témákban, nem csak “leadja az anyagot”. Ami nagyon fontos, hogy megérteti, és begyakoroltatja veled az egyes fordulatokat, külön figyelve arra, hogy az órákon lehetőség szerint mindenki ugyanolyan időtartamú szereplési lehetőséget kapjon. Az órák nagyon jó hangulatban teltek, ebben nagy szerepe van Mátyásnak, aki közvetlen, és gyorsan megtalálja mindenkivel a közös hangot. A tanulási folyamat nem ér véget az órákkal, igyekszik mindenkit gyakorlásra ösztönözni, és szakmájába vágó extra tartalommal ellátni. Az órákra való felkészülést nagyon hatékony online segédanyagok biztosítják. Szuper, úgy, ahogy van.”

Csaplár Dániel
ügyvéd

“A beszédközpontú online üzleti angol tanfolyamra jelentkeztem, hogy kommunikációs készségem fejlesszem, illetve a munkám során magabiztosabban használjam az angol nyelvet. Az elejétől kezdve tetszett a kurzus kis csoportos kialakítása. A vírushelyzetre való tekintettel hamar az online térbe kellett költöznünk, de az órák minőségén ez nem változtatott. Továbbra is tudtunk párban dolgozni, szókártyákat elmagyarázni, videókat nézni közösen, virtuális táblát használni, stb. Nagyon hasznosnak találtam az első tanfolyamot, számos új kifejezést megtanultam, sokat kellett beszélnem, így jelentkeztem is rögtön egy másodikra.”

Nasri Sonia
Sziget Zrt.
Senior szponzorációs menedzser

“Az angol beszédkészségemet szerettem volna fejleszteni, ezért jelentkeztem az angol üzleti kommunikációs tréningre. Az oktatás minőségéről szerintem mindent elmond, hogy még vége se volt a kurzusnak, de már biztos voltam benne, hogy jelentkezem a következőre is! Utóbbi érdekessége, hogy nagyrészt online, videokonferencia keretei között zajlott, azonban ez semmit nem vett el annak hatásosságából, bizonyos szempontokból még jobb is volt.”

Héri Áron
Üzemvezető

“Egymás után kétszer is részt vettem Mátyás kurzusain. Az online tanórák olyan remekül mentek, mintha élőben tartottuk volna a kurzust. Pontosan, előre megbeszélt tematikán keresztül haladtunk az egyes témákon, kiegészítve plusz feladatokkal, amit Mindenki személyre szabottan, otthonról is tudott végezni. A kurzus tartalma a résztvevők igényei alapján lett összeállítva. Interaktív, beszédes feladatokkal sok színt vittünk a kurzusba, amik következtében Mindenki jó kedvel csinálta végig. Játszva tanultunk, valamint egymást is jobban megismerhettük. Én személy szerint ajánlani tudom az online oktatásokat. Sokat spóroltam időben az utazással , bármikor, akár munkából is be tudtam csatlakozni az órákra. Biztos vagyok benne, hogy folytatni fogom még a tanórákat.”

B. Nagy Bettina
Coats Hungary Ltd.
Hr coordinator

“A képzést személyesen kezdtük, majd a kialakult járvány helyzet miatt újra kellett  értelmezni a tanulás módszertanát. Ebben Mátyás az élen járt, egyik napról a másikra kerültünk a csoporttal az online térbe. Jól összerakott tematikán haladtunk végéig, érintve a minden napi munkában szükséges területeket, jól megvalósult a beszédközpontú fókusz, az online gyakorlófeladatok segítségével pedig játékosan, könnyedén tanulhattunk otthon, készültünk fel a következő órákra. Jó hangulatban, egymást motiválva telt el minden alkalom. Nem csak tudást hanem barátokat is szereztünk egy-egy kurzus alatt. Én folytatni fogom, mert hiszem, hogy ez is egy életforma.”

Bíróné Rizmayer Anna
CIB Bank
Head of 3rd Party Management

“Számos nyelvtanárral és nyelviskolával próbálkoztam az évek folyamán, de egyikük sem adott akkora löketet, mint Mátyás és a Business Talk órái. A beszédközpontúságra felépített one-to-one órák mellet az online tanfolyamok is nagyon profik. Néhány alkalom elég volt, hogy komoly önbizalomfröccsöt adjon a mindennapi munkához.”

Tokodi Tamás
The state51 Conspiracy
YouTube jogkezelő

“A beszédközpontú online üzleti angol tanfolyamra azért jelentkeztem, mert nagyon sok angol nyelvű tárgyaláson vettem részt, ahol úgy éreztem, nem vagyok elég hatékony, mert nem tudok olyan szép szófordulatokat, mint az üzletfeleink, vagy kollégáim. A tanfolyam során pontosan ezekre a hiányosságra tudtam erősíteni, hiszen minden órán a számomra fontos témákat érintve haladtunk lépésről-lépésre egyre több kifejezést alkalmazva. Ami nagyon tetszett még a kitűnő csapaton kívül, hogy nem átvettünk egy témát és tovább léptünk, hanem a témákat egymásra építve haladtunk és gyakoroltuk, ami észrevétlenül beépítette a szókincsembe az új és fontos kifejezéseket.”

Maglóczki Bernadett
Sodexo Services Hungary Kft.
HQSE Manager

“A kommunikációs készségem fejlesztése érdekében jelentkeztem a beszédközpontú online üzleti angol tanfolyamra. A kurzus teljes mértékben megfelelt az elvárásaimnak, nagyon sokat fejlődtem. Sokat segített számomra a tanulásban, hogy hasonló szintű csoporttagokkal, jó hangulatban teltek az órák.”

Konkoly Márton
Műszaki főmunkatárs

“Örülök, hogy rátaláltam a Business Talk online tanfolyamára. Az érdekes és valóban aktuális anyagok által sokkal élvezetesebb volt azok feldolgozása és véleményem szerint ezek jobban meg is maradnak.
Mindenki saját motivációjának, idejének megfelelően gyorsan is végig haladhat az anyagon, vagy elmélyülhet jobban a tanulásban pl. a szókártyákkal, vagy a kiejtés alaposabb tanulmányozásával.”

Varga-Sápi Szabina
Sales Manager
Park Inn by Radisson Budapest Hotel

“Az utóbbi pár évben nem volt lehetőségem szóban használni az angol nyelvet, így a magabiztosságom teljesen eltűnt. A tanfolyamnak köszönhetően nagyon sokat javult a szóbeli kommunikációm, ráadásul a magabiztosságot is sikerült visszaszereznem, és a munkám során könnyebben fejezem ki magam angolul.”

Kukoly Anita
CRO expert
Telenor Magyarország

“Nekem az angol üzleti kommunikációs tréning sokat segített a meglévő szakmai nyelvtudásom elmélyítésében, tanultam sok hasznos új kifejezést, és most már a munkámmal kapcsolatos mindennapi helyzetekben is könnyebben fejezem ki magam. A modern tanítási módszerek, mint pl. aktuális üzleti témájú Youtube videók, érdekesebbé tették a tanulást, a prezentációs feladatokkal pedig magabiztosabbá vált a szóbeli angol tudásom is. A csoportban is nagyon jól éreztem magam, illetve a tanfolyam időbeosztását is könnyen tudtam összehangolni a munkámmal.”

Kokas Mónika
Financial Project Controller
Nokia

„Három Business Talk tanfolyamon is részt vettem, azt hiszem, ez mindent elmond…:) Az órák érdekesek, változatosak, 100%-ban beszédközpontúak, a témák a résztvevők érdeklődési körének megfelelőek, sőt, akár kurzus közben is flexibilisen változnak. Látszik, hogy az oktatónak nem csak angol nyelvi, de nagyvállalati közegben szerzett munkatapasztalata is van, ami a különböző (pl. meeting, prezentáció) szituációkat még életszerűbbé teszi. Csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek elsődleges célja a szóbeli készségek fejlesztése.”

Sum Ferenc
Corporate Credit Risk Manager
Unicredit Bank

Kiváló tematikát és igényre szabott tanulási módszertant kaptam az intenzív, beszéd centrikus órák tekintetében, valamint hatékony megoldást az órán kívüli tanuláshoz, amely könnyen beilleszthető egy zsúfolt időbeosztásba is. A mai kornak megfelelő, nemzetközi üzleti életeben használható tudásra tettem szert, amely szinten tartható, fejleszthető a rendszeresen órák között megkapott, színes feladatok elvégzésével.

Danis Ádám
Kereskedelmi igazgató
Bellis Egészségtár

Angol nyelvismeretemet szerettem volna szakmai tudással kiegészíteni, amihez tökéletes választásnak bizonyult ez az online tanfolyam, mert bárhonnan végezhető, mindössze a mobilom kellett hozzá. Sokat segített a tanfolyam abban, hogy a nyelvtanulást szinte játszva a mindennapjaim részévé tegyem. A tananyagok magas szakmai színvonala mellett számomra a legnagyobb értéket a tanfolyam vezető tanár segítőkészsége adta.

Treszler Kata
ügyfélkapcsolati menedzser

“Már kétszer vettem részt a Business Talk oktatói által meghirdetett üzleti angol tanfolyamon, és alig várom a következőt, mert modern oktatási módszerek, szakmailag kiváló oktatók, és remek csapat várt eddig minden órán.”

Kovács Tünde
Audit Team leader
Ernst & Young (EY)

“A Business Talk üzleti angol tanítási filozófiája számomra nagyon felhasználó barát. Cégvezetőként, fontos számomra a rugalmasság, a változatos és hétköznapokba beilleszthető tudás megszerzése. A tanfolyam segítségével nem csak egy Brüsszeli előadásra tudtam felkészülni, de órák téma választása is mindig trendi volt, és olyan ami egyébként is az érdeklődési körömbe tartozik. Az app-okkal és egyéb technikai megoldásokkal pedig tényleg szokássá tudtam tenni a napi tanulást, szinten tartást. Az órák ráadásul jó hangulatban is teltek.“

Poteczki Imre
Ügyvezető igazgató
Saxoo London

Egyedi és hatékony oktatási stílust képvisel az oktató, aminek köszönhetően az órák érdekfeszítőek, változatosak a legújabb technológiával kiegészítve. Személyes tapasztalatainak köszönhetően az üzleti életben, hasznos tanácsokat kaptam a tárgyalások lebonyolításához, prezentációkhoz és sokkal magabiztosabb vagyok a megbeszéléseken. Okostelefonon keresztül is bármikor fejleszthettem a szókincsem az általa ajánlott applikáción keresztül, Örömmel ajánlom mindenkinek.

Gazdik Csilla
Sales Manager
Hilton Budapest

“Sziasztok! Én az ősz folyamán jártam a haladó kurzusukra és annyira tetszett, hogy komolyan elgondolkoztam a folytatáson. Hozzáértő, kedves és segítőkész tanárok – tökéletesen kialakított csoportok és órarend. Jelentkezzetek bátran!”

Kiss Tünde
VAT analyst
General Electric (GE)

„A csoportomban a tanulók tudás szintje nagyon hasonló volt, így hatékonyan tudtunk együtt tanulni. A tanfolyam alatt ért folyamatos sikerélmények és a pozitív visszajelzéseknek köszönhetően magabiztosabban tudok kommunikálni angolul a munkámban a mindennapok során. Mátyás profizmusa és hitelessége nagyon motiváló volt számomra, egy szóval elszántság, kitartás és kitűnő tanár kell a sikerhez!”

Juhász Adrienn
Purchaser
Schmolz+Bickenbach Kft.

“A tanfolyam számomra új kapukat nyitott meg, leginkább az olyan szituációkban éreztem javulást, amikor nagyon konkretizált témában beszélgetünk, viszonylag sokáig, mégis fontos, hogy választékosan fejezzük ki magunkat, lehetőleg üzleti diszciplínák integrálásával”

Galgóczi Zsolt

Commodity Lead
Genpact Hungary Kft.


“Csak egy angol nyelvű tárgyalásra való rövid felkészítés miatt jelentkeztem először, de annyira hatékony és célirányos módszereket 
használnak a tanfolyamokon, hogy már több mint egy éve veszek órákat rendszeresen. Az oktató mindig felkészül az órára, folyamatosan ajánl új és új tanulási metódust, amivel észrevétlenül és kevés ráfordítással is el lehet érni eredményt. A tanfolyamoknak köszönhetem, hogy nem okoz frusztrációt, ha meg kell szólalnom angolul.“

Prónafalvy-Farkas Csaba
System Integration Test Manager
Hewlett Packard Enterprise

Nagyon tetszett, hogy az oktató a személyes tapasztalatai alapján tanít, mert dolgozott multinacionális cégnél, így pontosan tudja, hogyan zajlik egy meeting, milyen kifejezéseket használnak a résztvevők, hogyan működik a riportálás, mik a folyamatok egy nagy cégen belül stb. Ezek nélkül, csak üres, „könyvszagú” lenne az oktatás, ami nem segít a mindennapi munkában.

Gégény Andrea
Ingatlangazdálkodási Igazgató
Erste Bank Magyarország

“Angol állásinterjú felkészítésen vettem részt a Business Talk-nál. A lehető legmagasabb színvonalú felkészítésben részesültem. Alaposan összeállított kérdések, részletesen átbeszélt válaszok,írásos anyag az órán elhangzott fontos kifejezésekről. Mindenkinek ajánlom,aki sikeres szeretne lenni az állásinterjún :)”

Anita Kosztya
Risk Reporting Analyst

“Életem legjobb angol óráin vehettem részt. Köszönet ezért Mátyásnak. 🙂 Nemcsak angol oktatásban részesültünk, hanem motivációt is kaptunk, amivel a mindennapi, angol nyelvvel való foglalkozás teljesen része lett a hétköznapjaimnak. Az alkalmazott támogató eszközök (laptop kivetítés, slideshow-k, videók, e-learning applikációk) illeszkednek a 21. századi elvárásokhoz. A kurzus eredménye számomra a munkahelyi, de a hétköznapi angol sokkal gördülékenyebb használata.”

Szabó Erika
Projektmenedzser
T-Systems

“Állásinterjún nagyon fontos, hogy a leghatásosabb szavakat használjuk, a legmeggyőzőbb mondatokkal tudjuk a tudásunkat, korábban megszerzett tapasztalatainkat képviselni magabiztosan! – nekem ebben az angol állásinterjú felkészítés nagyon sokat segített. Az oktatási metodikát három szóval tudom jellemezni: hatékonyság, szakértelem és tapasztalat. Szívesen ajánlom másoknak is.“

Soponyai Tünde
Sales & Marketing Vezető

“Az oktató kiváló, hibátlan szakmai felkészültségű, jó humorú ,csak a legjobbakat mondhatom. Gyorsan és látványosan fejlődtem a beszéd centrikus óráknak köszönhetően. Vàltozatos, lendületes tematikàval tanultunk, aktuàlis üzleti esemènyek feldolgozásával.
Nagyon hasznos az órákon elhangzott új szavakból készített online elérhető szó és kifejezés gyűjtemény. Maximális technikai támogatás.”

Csokona Erzsébet
Pénzügyi Igazgató
Erste Bank Real Estate

“Magabiztos tudásra tettem szert, már nem okoz gondot 30 ember előtt prezentálni vagy meetinget tartani angolul. A tanfolyamokon a tanár mindig nagy hangsúlyt fektet az egyéni igények és nehézségek felmérésére, még csoportos foglalkozás esetén is. A kötelező ütemterven túl mindig érdekes videókkal, cikkekkel, új applikációkkal készül az órákra, amelyek kivétel nélkül jó hangulatban telnek. Még két tanfolyam közötti szünetben is heti rendszerességgel kapjuk emailben az érdekes angol nyelvű cikkeket és videókat.”

Vincze Mónika
R2R team leader
GE Global Operations

A tanár modern eszközökkel, odafigyeléssel és személyre szabottan tanított és sokat beszéltetett az órákon. Az új kifejezéseket az órák után mindig megkaptuk, ami hasznos és hatékony módszer volt számomra. Mindenkinek ajánlom a tanfolyamot, aki gyakorlati tudását szeretné csiszolni, vagy akár csak interjúra felkészülni.

Szúdy Péter
Project Manager
Meló-Diák

Nagyon összeszedett és hasznos tananyagokat tartalmazott ez az e-learning tanfolyam. Nekem sokat segített a szakmai szókincsem fejlesztésében, és rugalmas időbeosztásban tudtam tanulni.

Benedek Olimpia
Nagyvállalati ügyfélmenedzser
Unicredit Bank

A tanfolyam során a nyelvgyakorláson túl, az angol tanulás, mint napi szokás kialakításához is sok segítséget kaptam. Ez azért volt fontos számomra, hogy ne csupán egy kampányszerű „lökést” kapjak, de fenntartható is legyen az angol tudásszintem. A tanfolyamnak köszönhetően annyit fejlődött az angol tudásom, hogy ma már számos olyan angol nyelvű üzleti tudásanyaghoz, információhoz férek hozzá, amiknek megértése, értelmezése korábban nehézséget jelentett volna.

Kókai János
Ügyvezető igazgató, partner
Business Consulting Services Kft

Mátyás azt tanítja, ami a munkahelyi beszélt nyelv. Semmi felesleges anyag, viszont minden ami Nekem kell ahhoz, hogy a kommunikálni tudjak, angolosan és úgy, ahogy az természetes és menő. Modern technikákat is használ, annak érdekében, hogy bárhol és bármikor át tudjam nézni az anyagot, így meg is tanulom. Minden befektetett forintom megtérül, sokkal többet ad, mint amennyibe kerül.

De Rossi Éva
Partner, Externál Auditor
Synthesis Audit Tax and Law

Írd meg te is a véleményedet

Milyen pozíciót töltesz be a cégednél (pl. marketing asszisztens)
Légy szíves írd le, hogy melyik tanfolyamon vettél részt!