fbpx

Tanulóink mondták:

“A beszédközpontú online üzleti angol tanfolyamra jelentkeztem, hogy kommunikációs készségem fejlesszem, illetve a munkám során magabiztosabban használjam az angol nyelvet. Az elejétől kezdve tetszett a kurzus kis csoportos kialakítása. A vírushelyzetre való tekintettel hamar az online térbe kellett költöznünk, de az órák minőségén ez nem változtatott. Továbbra is tudtunk párban dolgozni, szókártyákat elmagyarázni, videókat nézni közösen, virtuális táblát használni, stb. Nagyon hasznosnak találtam az első tanfolyamot, számos új kifejezést megtanultam, sokat kellett beszélnem, így jelentkeztem is rögtön egy másodikra.”

Nasri Sonia
Sziget Zrt.
Senior szponzorációs menedzser

“Egymás után kétszer is részt vettem Mátyás kurzusain. Az online tanórák olyan remekül mentek, mintha élőben tartottuk volna a kurzust. Pontosan, előre megbeszélt tematikán keresztül haladtunk az egyes témákon, kiegészítve plusz feladatokkal, amit Mindenki személyre szabottan, otthonról is tudott végezni. A kurzus tartalma a résztvevők igényei alapján lett összeállítva. Interaktív, beszédes feladatokkal sok színt vittünk a kurzusba, amik következtében Mindenki jó kedvel csinálta végig. Játszva tanultunk, valamint egymást is jobban megismerhettük. Én személy szerint ajánlani tudom az online oktatásokat. Sokat spóroltam időben az utazással , bármikor, akár munkából is be tudtam csatlakozni az órákra. Biztos vagyok benne, hogy folytatni fogom még a tanórákat.”

B. Nagy Bettina
Coats Hungary Ltd.
Hr coordinator

“A képzést személyesen kezdtük, majd a kialakult járvány helyzet miatt újra kellett  értelmezni a tanulás módszertanát. Ebben Mátyás az élen járt, egyik napról a másikra kerültünk a csoporttal az online térbe. Jól összerakott tematikán haladtunk végéig, érintve a minden napi munkában szükséges területeket, jól megvalósult a beszédközpontú fókusz, az online gyakorlófeladatok segítségével pedig játékosan, könnyedén tanulhattunk otthon, készültünk fel a következő órákra. Jó hangulatban, egymást motiválva telt el minden alkalom. Nem csak tudást hanem barátokat is szereztünk egy-egy kurzus alatt. Én folytatni fogom, mert hiszem, hogy ez is egy életforma.”

Bíróné Rizmayer Anna
CIB Bank
Head of 3rd Party Management

“Számos nyelvtanárral és nyelviskolával próbálkoztam az évek folyamán, de egyikük sem adott akkora löketet, mint Mátyás és a Business Talk órái. A beszédközpontúságra felépített one-to-one órák mellet az online tanfolyamok is nagyon profik. Néhány alkalom elég volt, hogy komoly önbizalomfröccsöt adjon a mindennapi munkához.”

Tokodi Tamás
The state51 Conspiracy
YouTube jogkezelő

“A beszédközpontú online üzleti angol tanfolyamra azért jelentkeztem, mert nagyon sok angol nyelvű tárgyaláson vettem részt, ahol úgy éreztem, nem vagyok elég hatékony, mert nem tudok olyan szép szófordulatokat, mint az üzletfeleink, vagy kollégáim. A tanfolyam során pontosan ezekre a hiányosságra tudtam erősíteni, hiszen minden órán a számomra fontos témákat érintve haladtunk lépésről-lépésre egyre több kifejezést alkalmazva. Ami nagyon tetszett még a kitűnő csapaton kívül, hogy nem átvettünk egy témát és tovább léptünk, hanem a témákat egymásra építve haladtunk és gyakoroltuk, ami észrevétlenül beépítette a szókincsembe az új és fontos kifejezéseket.”

Maglóczki Bernadett
Sodexo Services Hungary Kft.
HQSE Manager

“A kommunikációs készségem fejlesztése érdekében jelentkeztem a beszédközpontú online üzleti angol tanfolyamra. A kurzus teljes mértékben megfelelt az elvárásaimnak, nagyon sokat fejlődtem. Sokat segített számomra a tanulásban, hogy hasonló szintű csoporttagokkal, jó hangulatban teltek az órák.”

Konkoly Márton
Műszaki főmunkatárs

“Örülök, hogy rátaláltam a Business Talk online tanfolyamára. Az érdekes és valóban aktuális anyagok által sokkal élvezetesebb volt azok feldolgozása és véleményem szerint ezek jobban meg is maradnak.
Mindenki saját motivációjának, idejének megfelelően gyorsan is végig haladhat az anyagon, vagy elmélyülhet jobban a tanulásban pl. a szókártyákkal, vagy a kiejtés alaposabb tanulmányozásával.”

Varga-Sápi Szabina
Sales Manager
Park Inn by Radisson Budapest Hotel

“Az utóbbi pár évben nem volt lehetőségem szóban használni az angol nyelvet, így a magabiztosságom teljesen eltűnt. A tanfolyamnak köszönhetően nagyon sokat javult a szóbeli kommunikációm, ráadásul a magabiztosságot is sikerült visszaszereznem, és a munkám során könnyebben fejezem ki magam angolul.”

Kukoly Anita
CRO expert
Telenor Magyarország

“Az angol beszédkészségemet szerettem volna fejleszteni, ezért jelentkeztem az angol üzleti kommunikációs tréningre. Az oktatás minőségéről szerintem mindent elmond, hogy még vége se volt a kurzusnak, de már biztos voltam benne, hogy jelentkezem a következőre is! Utóbbi érdekessége, hogy nagyrészt online, videokonferencia keretei között zajlott, azonban ez semmit nem vett el annak hatásosságából, bizonyos szempontokból még jobb is volt.”

Héri Áron
Üzemvezető

“Nekem az angol üzleti kommunikációs tréning sokat segített a meglévő szakmai nyelvtudásom elmélyítésében, tanultam sok hasznos új kifejezést, és most már a munkámmal kapcsolatos mindennapi helyzetekben is könnyebben fejezem ki magam. A modern tanítási módszerek, mint pl. aktuális üzleti témájú Youtube videók, érdekesebbé tették a tanulást, a prezentációs feladatokkal pedig magabiztosabbá vált a szóbeli angol tudásom is. A csoportban is nagyon jól éreztem magam, illetve a tanfolyam időbeosztását is könnyen tudtam összehangolni a munkámmal.”

Kokas Mónika
Financial Project Controller
Nokia

„Három Business Talk tanfolyamon is részt vettem, azt hiszem, ez mindent elmond…:) Az órák érdekesek, változatosak, 100%-ban beszédközpontúak, a témák a résztvevők érdeklődési körének megfelelőek, sőt, akár kurzus közben is flexibilisen változnak. Látszik, hogy az oktatónak nem csak angol nyelvi, de nagyvállalati közegben szerzett munkatapasztalata is van, ami a különböző (pl. meeting, prezentáció) szituációkat még életszerűbbé teszi. Csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek elsődleges célja a szóbeli készségek fejlesztése.”

Sum Ferenc
Corporate Credit Risk Manager
Unicredit Bank

Kiváló tematikát és igényre szabott tanulási módszertant kaptam az intenzív, beszéd centrikus órák tekintetében, valamint hatékony megoldást az órán kívüli tanuláshoz, amely könnyen beilleszthető egy zsúfolt időbeosztásba is. A mai kornak megfelelő, nemzetközi üzleti életeben használható tudásra tettem szert, amely szinten tartható, fejleszthető a rendszeresen órák között megkapott, színes feladatok elvégzésével.

Danis Ádám
Kereskedelmi igazgató
Bellis Egészségtár

Angol nyelvismeretemet szerettem volna szakmai tudással kiegészíteni, amihez tökéletes választásnak bizonyult ez az online tanfolyam, mert bárhonnan végezhető, mindössze a mobilom kellett hozzá. Sokat segített a tanfolyam abban, hogy a nyelvtanulást szinte játszva a mindennapjaim részévé tegyem. A tananyagok magas szakmai színvonala mellett számomra a legnagyobb értéket a tanfolyam vezető tanár segítőkészsége adta.

Treszler Kata
ügyfélkapcsolati menedzser

“Már kétszer vettem részt a Business Talk oktatói által meghirdetett üzleti angol tanfolyamon, és alig várom a következőt, mert modern oktatási módszerek, szakmailag kiváló oktatók, és remek csapat várt eddig minden órán.”

Kovács Tünde
Audit Team leader
Ernst & Young (EY)

“A Business Talk üzleti angol tanítási filozófiája számomra nagyon felhasználó barát. Cégvezetőként, fontos számomra a rugalmasság, a változatos és hétköznapokba beilleszthető tudás megszerzése. A tanfolyam segítségével nem csak egy Brüsszeli előadásra tudtam felkészülni, de órák téma választása is mindig trendi volt, és olyan ami egyébként is az érdeklődési körömbe tartozik. Az app-okkal és egyéb technikai megoldásokkal pedig tényleg szokássá tudtam tenni a napi tanulást, szinten tartást. Az órák ráadásul jó hangulatban is teltek.“

Poteczki Imre
Ügyvezető igazgató
Saxoo London

Egyedi és hatékony oktatási stílust képvisel az oktató, aminek köszönhetően az órák érdekfeszítőek, változatosak a legújabb technológiával kiegészítve. Személyes tapasztalatainak köszönhetően az üzleti életben, hasznos tanácsokat kaptam a tárgyalások lebonyolításához, prezentációkhoz és sokkal magabiztosabb vagyok a megbeszéléseken. Okostelefonon keresztül is bármikor fejleszthettem a szókincsem az általa ajánlott applikáción keresztül, Örömmel ajánlom mindenkinek.

Gazdik Csilla
Sales Manager
Hilton Budapest

“Sziasztok! Én az ősz folyamán jártam a haladó kurzusukra és annyira tetszett, hogy komolyan elgondolkoztam a folytatáson. Hozzáértő, kedves és segítőkész tanárok – tökéletesen kialakított csoportok és órarend. Jelentkezzetek bátran!”

Kiss Tünde
VAT analyst
General Electric (GE)

„A csoportomban a tanulók tudás szintje nagyon hasonló volt, így hatékonyan tudtunk együtt tanulni. A tanfolyam alatt ért folyamatos sikerélmények és a pozitív visszajelzéseknek köszönhetően magabiztosabban tudok kommunikálni angolul a munkámban a mindennapok során. Mátyás profizmusa és hitelessége nagyon motiváló volt számomra, egy szóval elszántság, kitartás és kitűnő tanár kell a sikerhez!”

Juhász Adrienn
Purchaser
Schmolz+Bickenbach Kft.

“A tanfolyam számomra új kapukat nyitott meg, leginkább az olyan szituációkban éreztem javulást, amikor nagyon konkretizált témában beszélgetünk, viszonylag sokáig, mégis fontos, hogy választékosan fejezzük ki magunkat, lehetőleg üzleti diszciplínák integrálásával”

Galgóczi Zsolt

Commodity Lead
Genpact Hungary Kft.


“Csak egy angol nyelvű tárgyalásra való rövid felkészítés miatt jelentkeztem először, de annyira hatékony és célirányos módszereket 
használnak a tanfolyamokon, hogy már több mint egy éve veszek órákat rendszeresen. Az oktató mindig felkészül az órára, folyamatosan ajánl új és új tanulási metódust, amivel észrevétlenül és kevés ráfordítással is el lehet érni eredményt. A tanfolyamoknak köszönhetem, hogy nem okoz frusztrációt, ha meg kell szólalnom angolul.“

Prónafalvy-Farkas Csaba
System Integration Test Manager
Hewlett Packard Enterprise

Nagyon tetszett, hogy az oktató a személyes tapasztalatai alapján tanít, mert dolgozott multinacionális cégnél, így pontosan tudja, hogyan zajlik egy meeting, milyen kifejezéseket használnak a résztvevők, hogyan működik a riportálás, mik a folyamatok egy nagy cégen belül stb. Ezek nélkül, csak üres, „könyvszagú” lenne az oktatás, ami nem segít a mindennapi munkában.

Gégény Andrea
Ingatlangazdálkodási Igazgató
Erste Bank Magyarország

“Angol állásinterjú felkészítésen vettem részt a Business Talk-nál. A lehető legmagasabb színvonalú felkészítésben részesültem. Alaposan összeállított kérdések, részletesen átbeszélt válaszok,írásos anyag az órán elhangzott fontos kifejezésekről. Mindenkinek ajánlom,aki sikeres szeretne lenni az állásinterjún :)”

Anita Kosztya
Risk Reporting Analyst

“Életem legjobb angol óráin vehettem részt. Köszönet ezért Mátyásnak. 🙂 Nemcsak angol oktatásban részesültünk, hanem motivációt is kaptunk, amivel a mindennapi, angol nyelvvel való foglalkozás teljesen része lett a hétköznapjaimnak. Az alkalmazott támogató eszközök (laptop kivetítés, slideshow-k, videók, e-learning applikációk) illeszkednek a 21. századi elvárásokhoz. A kurzus eredménye számomra a munkahelyi, de a hétköznapi angol sokkal gördülékenyebb használata.”

Szabó Erika
Projektmenedzser
T-Systems

“Állásinterjún nagyon fontos, hogy a leghatásosabb szavakat használjuk, a legmeggyőzőbb mondatokkal tudjuk a tudásunkat, korábban megszerzett tapasztalatainkat képviselni magabiztosan! – nekem ebben az angol állásinterjú felkészítés nagyon sokat segített. Az oktatási metodikát három szóval tudom jellemezni: hatékonyság, szakértelem és tapasztalat. Szívesen ajánlom másoknak is.“

Soponyai Tünde
Sales & Marketing Vezető

“Az oktató kiváló, hibátlan szakmai felkészültségű, jó humorú ,csak a legjobbakat mondhatom. Gyorsan és látványosan fejlődtem a beszéd centrikus óráknak köszönhetően. Vàltozatos, lendületes tematikàval tanultunk, aktuàlis üzleti esemènyek feldolgozásával.
Nagyon hasznos az órákon elhangzott új szavakból készített online elérhető szó és kifejezés gyűjtemény. Maximális technikai támogatás.”

Csokona Erzsébet
Pénzügyi Igazgató
Erste Bank Real Estate

“Magabiztos tudásra tettem szert, már nem okoz gondot 30 ember előtt prezentálni vagy meetinget tartani angolul. A tanfolyamokon a tanár mindig nagy hangsúlyt fektet az egyéni igények és nehézségek felmérésére, még csoportos foglalkozás esetén is. A kötelező ütemterven túl mindig érdekes videókkal, cikkekkel, új applikációkkal készül az órákra, amelyek kivétel nélkül jó hangulatban telnek. Még két tanfolyam közötti szünetben is heti rendszerességgel kapjuk emailben az érdekes angol nyelvű cikkeket és videókat.”

Vincze Mónika
R2R team leader
GE Global Operations

A tanár modern eszközökkel, odafigyeléssel és személyre szabottan tanított és sokat beszéltetett az órákon. Az új kifejezéseket az órák után mindig megkaptuk, ami hasznos és hatékony módszer volt számomra. Mindenkinek ajánlom a tanfolyamot, aki gyakorlati tudását szeretné csiszolni, vagy akár csak interjúra felkészülni.

Szúdy Péter
Project Manager
Meló-Diák

Nagyon összeszedett és hasznos tananyagokat tartalmazott ez az e-learning tanfolyam. Nekem sokat segített a szakmai szókincsem fejlesztésében, és rugalmas időbeosztásban tudtam tanulni.

Benedek Olimpia
Nagyvállalati ügyfélmenedzser
Unicredit Bank

A tanfolyam során a nyelvgyakorláson túl, az angol tanulás, mint napi szokás kialakításához is sok segítséget kaptam. Ez azért volt fontos számomra, hogy ne csupán egy kampányszerű „lökést” kapjak, de fenntartható is legyen az angol tudásszintem. A tanfolyamnak köszönhetően annyit fejlődött az angol tudásom, hogy ma már számos olyan angol nyelvű üzleti tudásanyaghoz, információhoz férek hozzá, amiknek megértése, értelmezése korábban nehézséget jelentett volna.

Kókai János
Ügyvezető igazgató, partner
Business Consulting Services Kft

Mátyás azt tanítja, ami a munkahelyi beszélt nyelv. Semmi felesleges anyag, viszont minden ami Nekem kell ahhoz, hogy a kommunikálni tudjak, angolosan és úgy, ahogy az természetes és menő. Modern technikákat is használ, annak érdekében, hogy bárhol és bármikor át tudjam nézni az anyagot, így meg is tanulom. Minden befektetett forintom megtérül, sokkal többet ad, mint amennyibe kerül.

De Rossi Éva
Partner, Externál Auditor
Synthesis Audit Tax and Law

Írd meg te is a véleményedet

Milyen pozíciót töltesz be a cégednél (pl. marketing asszisztens)
Légy szíves írd le, hogy melyik tanfolyamon vettél részt!