fbpx

KINEK AJÁNLJUK EZT A TANFOLYAMOT?

Neked ajánljuk ezt a tanfolyamot,

 • ha angol tudásodat azért fejlesztenéd, hogy a munkád során jobban kommunikálhass,
 • ha olyan tanfolyamot keresel amit teljesen otthonról tudsz végezni,
 • ha egy beszédközpontú üzleti és irodai angol tanfolyamot keresel,
 • ha a beszéd fejlesztésén kívül az üzleti angol szókincsedet is szeretnéd bővíteni,
 • ha szeretnéd, hogy egy csoportos tanfolyam során is lehetőséged legyen a számodra fontos témákról tanulni.
 • ha gyorsan szeretnél fejlődni, de ezért hajlandó vagy a tanórákon kívül is rendszeresen tanulni és gyakorolni.

MI IS AZ AZ ÜZLETI ANGOL ÉS KINEK ÉRDEMES TANULNIA?

Az üzleti angol tanfolyamok, az általános angol tanfolyamokkal ellentétben, kifejezetten olyan témákra fókuszálnak, amik a leggyakrabban fordulnak elő a munka világában, és az üzleti életben. Így mindenkinek üzleti angolt érdemes tanulnia, aki első sorban azért szeretné fejleszteni az angoltudását, hogy munkájában jobban kommunikálhasson, hiszen ezáltal gyorsabban szerezhetsz a munkádban használható magabiztos nyelvtudást. Mindenképpen üzleti angolt érdemes tanulnod:

 • ha úgy érzed, hogy egy megbeszélésen, videókonferencián, telefonban, tárgyaláson vagy egy prezentációd során nem elég magabiztosan vagy világosan fejezed ki magadat angolul,
 • ha munkahelyváltásra készülsz, és úgy gondolod, hogy angol tudásod nem elég magabiztos a kiszemelt új álláshoz,
 • ha multinacionális cégnél dolgozol vagy tervezel dolgozni, és a jövőben külföldi főnöknek kell riportálnod, vagy külföldi kollégákkal kell együttműködnöd.
 • ha a jövőben várhatóan külföldi üzleti útra kell majd menned, vagy külföldön tervezel dolgozni üzleti területen.

A TANFOLYAMRÓL RÖVIDEN:

Otthonról végezhető: A tanórákat videókonferencián keresztül tartjuk, és az összes tananyagot online tesszük elérhetővé a tanulóknak, így 100 %-ban otthonról tanulhatsz!

Központban a beszéd: Egyedülálló módszertannak és technikai megoldásnak köszönhetően a csoportos online tanóráink során is közel annyi lehetőséged van a beszéd gyakorlására, mint egy one-to-one egyéni órán!

Személyre szabott program: annak ellenére, hogy ez egy csoportos tanfolyam, a témák többsége a tanulók egyedi igényei alapján vannak összeválogatva!

Magas szaktudású oktatók: tanáraink sok éves oktatási és nemzetközi üzleti tapasztalattal egyaránt rendelkeznek.

E-learning támogatás: a tanórákon előforduló legfontosabb kifejezéseket a tanulók egy applikáció segítségével interaktívan gyakorolhatják az órák előtt és után akár a telefonjukon is, és számos videóhoz, cikkhez és más tananyaghoz is hozzáférhetnek online.

Segítség az önálló tanuláshoz is: a tanulók számos gyakorlatban tesztelt tanulási tippet kapnak a tanfolyam során, amelyekkel hatékonyan tanulhatnak az órákon kívül is.

Üzleti angol unalom nélkül: miért ne lehetne élmény egy üzleti angol tanfolyam is? 🙂 Ennek érdekében sok játékos interaktív feladat, érdekes videó és aktuális téma segítségével sajátíthatod el a tananyagot!

Tanfolyam hossza: 10 hét - 40 tanóra (heti 2x90 perc)
Tanfolyam típusa: videókonferenciás csoportos tanfolyam
Választható napok és időpontok:
A.) hétfő és szerda 7:30-9:00 VAGY 18:00-19:30
B.) kedd és csütörtök 7:30-9:00 VAGY 18:00-19:30
Létszám: 4-6 fős kis csoport
Induló szintek: középhaladó (B1), haladó (B2), felsőhaladó (C1)
Ár:
88 000 Ft - 2 részletben is fizethető (2 x 44 000 Ft)
Következő tanfolyamok indulnak: 2020. szeptember 21. és 24. között

HOGYAN ÉPÜL FEL A TANFOLYAM?

A tanfolyamnak 3 fő eleme van:

1. Hatékony Üzleti Kommunikáció modul (tanórák kb. 40%)

2. Testreszabott modul (tanórák kb. 60 %)

3. E-learning támogatás és Coaching (tanórákat egészíti ki)

BŐVEBBEN

NÉHÁNY PÉLDA A TANÓRÁKON ELŐFORDULÓ GYAKORLATOKRA:

 • Üzleti szituációs gyakorlatok: a tanfolyam során a résztvevők számos olyan szituációban (role-play) vesznek részt, amelyek a legjobban szimulálják az üzleti életben előforduló valós helyzeteket, mint például üzleti megbeszéléseket és tárgyalásokat.
 • Angol nyelvű magyarázási és meggyőzési beszédkészség fejlesztő gyakorlatok
 • Prezentációs gyakorlatok - A résztvevők különböző üzleti témákból rövid prezentációkat tartanak a csoport többi tagja számára, és időnként értékelik is egymás prezentációját.
 • Gondosan kiválogatott aktuális üzleti témájú videók (pl. legújabb üzleti trendek) közös megbeszélése.
 • Angol email írás fejlesztési - A tanfolyam során minden tanulónak 5 angol emailjét kijavítjuk.
 • Rendszeres személyre szóló visszajelzés minden résztvevőnek az erősségeikről, és a fejlesztendő nyelvi és kommunikációs területekről.

KIK AZ OKTATÓK?

A tanfolyamot olyan szakemberek tervezték és oktatják, akiknek egyrészt sok éves üzleti angol tanítási tapasztalatuk van, másrészt az üzleti szférában is dolgoztak itthon és külföldön egyaránt. Emiatt pontosan tudják, hogy az üzleti területen milyen gyakorlati angol tudásra van szükség, hiszen maguk is részt vettek például számos üzleti megbeszélésen, illetve tartottak prezentációkat angolul.

Kovács Tündi

“Már kétszer vettem részt a Business Talk oktatói által meghirdetett üzleti angol tanfolyamon, és alig várom a következőt, mert modern oktatási módszerek, szakmailag kiváló oktatók, és remek csapat várt eddig minden órán.”

Kovács Tünde
Audit Team leader
Ernst & Young (EY)

Oli

“Nagyon összeszedett és hasznos tananyagokat tartalmazott ez az e-learning tanfolyam. Nekem sokat segített a szakmai szókincsem fejlesztésében, és rugalmas időbeosztásban tudtam tanulni.”

Benedek Olimpia
Nagyvállalati ügyfélmenedzser
Unicredit Bank

Kata

Angol nyelvismeretemet szerettem volna szakmai tudással kiegészíteni, amihez tökéletes választásnak bizonyult ez az online tanfolyam, mert bárhonnan végezhető, mindössze a mobilom kellett hozzá. Sokat segített a tanfolyam abban, hogy a nyelvtanulást szinte játszva a mindennapjaim részévé tegyem. A tananyagok magas szakmai színvonala mellett számomra a legnagyobb értéket a tanfolyam vezető tanár segítőkészsége adta.

Treszler Kata
Ügyfélkapcsolati menedzser

LFS44724

“Örülök, hogy rátaláltam a Business Talk online tanfolyamára. Az érdekes és valóban aktuális anyagok által sokkal élvezetesebb volt azok feldolgozása és véleményem szerint ezek jobban meg is maradnak.
Mindenki saját motivációjának, idejének megfelelően gyorsan is végig haladhat az anyagon, vagy elmélyülhet jobban a tanulásban pl. a szókártyákkal, vagy a kiejtés alaposabb tanulmányozásával.”

Varga-Sápi Szabina
Sales Manager
Park Inn by Radisson Budapest Hotel

Janó

“A tanfolyam során a nyelvgyakorláson túl, az angol tanulás, mint napi szokás kialakításához is sok segítséget kaptam. Ez azért volt fontos számomra, hogy ne csupán egy kampányszerű „lökést” kapjak, de fenntartható is legyen az angol tudásszintem. A tanfolyamnak köszönhetően annyit fejlődött az angol tudásom, hogy ma már számos olyan angol nyelvű üzleti tudásanyaghoz, információhoz férek hozzá, amiknek megértése, értelmezése korábban nehézséget jelentett volna.”

Kókai János
Ügyvezető igazgató, partner
Business Consulting Services Kft